Gemeente Hulst


Persbericht - 04.04.2008

Opplusdag Heikant

Jaarlijks wordt in de gemeente Hulst een opplusdag georganiseerd. Op deze dag worden zoveel mogelijk klussen en werkzaamheden aangepakt in een bepaalde kern. Op donderdag 17 april 2008 is het Heikant waar de mouwen eens flink opgestroopt worden.

De opplusdag staat vooral in het teken van samenwerken. Er wordt samengewerkt door de dorpsraad, de bewoners, de plaatselijke basisschool en de gemeente. De kunst is vooral om werkzaamheden te combineren.

Tijdens de opplusdag wordt onder andere gewerkt aan het rechtszetten en vernieuwen van lichtmasten, het herstellen van trottoirs en straatmeubilair. Op diverse plaatsen worden er snoei- en straatwerkzaamheden verricht. In de Julianastraat worden op de opplusdag de verkeersremmers aangepast door het plaatsen van flexibele geleidingspalen. In de Pastoor Doensstraat wordt een stroomvoorziening aangebracht, welke gebruikt kan worden voor o.a. de jaarlijkse kermis. In de Vylainlaan en Julianastraat worden de bermen afgeschraapt, zodat er een betere afvoer van regenwater mogelijk is. In de speeltuin nabij de school wordt een extra speeltoestel geplaatst.
---

Gemeente Hulst Team Communicatie
Micaëla Van Bunder.
Tel : 0114-389136
Gsm : 06-51427331
Fax : 0114-314627
Email: communicatie@gemeentehulst.nl