Persbericht

Digacom uitgeroepen tot Cisco Select Partner of the Year 2007

Nieuw-Vennep, 18 april 2008 - Tijdens zijn jaarlijkse partnerdiner heeft Cisco Digacom uitgeroepen tot Select Partner of the Year 2007 voor de Benelux. Digacom is gespecialiseerd in communicatieoplossingen gebaseerd op Cisco's IP-technologie. Het bedrijf dankt zijn bekroning aan de sterke groei die het in het boekjaar 2007 realiseerde en aan zijn toewijding aan Cisco.

Cisco reikt jaarlijks awards uit aan gecertificeerde partners die een grote groei hebben gerealiseerd of zich op een andere manier duidelijk hebben onderscheiden. Er worden awards uitgereikt in diverse categorieën. De categorie Select Partner is gericht op partners die zijn gespecialiseerd in het MKB.

René Oskam, Directeur Channels van Cisco, licht toe waarom Digacom in deze categorie in de prijzen is gevallen. "Digacom is een zeer loyale partner, die volledig is toegewijd aan Cisco en in 2007 een enorme groei heeft gerealiseerd. Het bedrijf is bovendien een van de eerste 2-tier Unified Communications-partners in Nederland en de eerste pilot-partner voor de samenwerkingssoftware van WebEx. Deze heldere focus draagt bij aan het succes van Digacom en het winnen van deze award."

Digacom heeft zich inmiddels gecertificeerd als Premier Partner van Cisco. Het bedrijf streeft ernaar om voor boekjaar 2008 mee te dingen naar Cisco's award in deze categorie.

Over Digacom

Digacom optimaliseert de communicatiestructuur van organisaties op basis van innovatieve en creatieve telecommunicatieoplossingen. De onderneming verenigt kennis van traditionele telefoniesystemen met expertise van op IP gebaseerde communicatie- systemen. Hierbij wordt de betrouwbare kwaliteit van de 'oude' technologie verrijkt met de flexibiliteit en het gebruiksgemak van de moderne technologie. Aan de hand van de eisen en wensen van de klant wordt een oplossing ontwikkeld waarbij flexibiliteit, beheersbaarheid, efficiëntie en kostenbesparingen voorop staan. Meer informatie op: www.digacom.nl.



Ingezonden persbericht