Gemeente Leidschendam-Voorburg


Wijkwandeling door Raadhuiskwartier en Damsigt

18 april 2008 - Op donderdagmiddag 17 april was er een wijkwandeling langs het Raadhuiskwartier, Sijtwende III, IV en V, Damsigt en de Verzetsheldenwijk. Een van de leden van het wijkplatform vergezelde burgemeester Van der Sluijs en wijkwethouder Beimers. Ook medewerkers van de afdeling Wijkzaken en de wijkagenten liepen mee.

De heer Van den Broek in gesprek met de burgemeester en wethouder.

Diverse inwoners hadden van de gelegenheid gebruik gemaakt om van te voren onderwerpen door te geven. Onderweg werd bij de diverse belangstellenden gestopt om te luisteren. Ook werd met wijkbewoners die de groep tegenkwam een praatje gemaakt. In de Verzetsheldenbuurt werden de burgemeester en wethouder spontaan getrakteerd op wat lekkers.

De opmerkingen en suggesties zijn allemaal genoteerd. Aan de orde kwamen onder andere het onderhoud aan groenvoorzieningen, de bewegwijzering, het opruimen van honden- en paardenpoep, de bezorging van de huis-aan-huiskranten en enkele onveilige verkeerssituaties. Diverse meldingen zullen worden doorgegeven aan het Meldpunt Openbare Ruimte. Andere aandachtspunten worden meegegeven aan beleidsafdelingen.

De volgende wijkwandeling is woensdag 23 april door het eerste deel van Voorburg Midden en Oud. Lees hier meer informatie.