Ingezonden persbericht

Persbericht
19 april 2008

Weer in contact met uw (nieuwetijds) kind

Hyper alleen als het klopt

Kinderen laten steeds vaker kenmerken, eigenschappen en gedragsuitingen zien die horenn bij een intuïtief mensbeeld. Veel nieuwetijdskinderen hebben moeite om te wennen aan onze maatschappij. Zij communiceren uitsluitend in beeldenen gevoel en dat kunnen de meeste ouders (nog) niet.

Doordat kinderen geen herkenning en erkenning krijgen voor hun intuïtief bewustzijn ontstaan problemen. Het aantal diagnoses van dyslexie, ADHD, PDD/NOS, moeilijk opvoedbaar en lage intelligentie bij kinderen neemt snel toe. Nieuwetijdskinderen die tegen deze problemen aanlopen hebben nog meer dan andere kinderen baat bij duidelijkheid, veiligheid en een mogelijkheid tot zelfexpressie in plaats van de door de huidige hulpverlening vaak voorgeschreven gedragstherapie en medicatie.

Het bioresonantie-apparaat de I-Doh biedt voor iedereen de juiste basisfrequenties in ruim voldoende mate. De I-Doh zorgt ervoor dat intuïtieve kinderen zich, zeker creatief, kunnen uiten in een omgeving die bij hun past, een omgeving die een gevoel van thuis geeft en die een connectie mogelijk maakt met de andere mensen, ook die een lagere basistrilling hebben.

De theorie van de I-Doh:

De aarde zendt continu een aantal basisfrequenties uit die wij hard nodig hebben. Door verstoringen in het aardmagnetisch veld en door de alsmaar toenemende elektromagnetische straling, krijgen steeds meer mensen de basistrillingen niet voldoende aangeboden. Diverse functies van het lichaam, zoals het immuunsysteem, gaan hierdoor gebreken vertonen. Hoe meer we de natuurlijke trillingen van de bij ons passende basisfrequenties krijgen, hoe beter we functioneren. Zowel fysiek als mentaal. Het bioresonantie-apparaat de I-Doh biedt voor iedereen de juiste frequenties in ruim voldoende mate. Lichaam en geest komen weer in balans door de twee belangrijkste aard-frequenties. Zo voelt iedereen zich weer prettig in zijn eigen huis!

Structurele aanpak

Langdurige stress kan leiden tot allerlei psychische en lichamelijke gezondheidsklachten en kan uiteindelijk leiden tot complete uitval van vitale functies. Een direct gevolg van stress is een verhoogde bloeddruk. Een blijvend verhoogde bloeddruk verhoogd het risico op hart- en vaatziekten. Maar ook klachten zoals nek-, schouder- en rugklachten, maag- en darmklachten, migraine en slapeloosheid vinden hun oorsprong in ons jachtige bestaan. Met het simpele dagelijkse aanbod van voldoende aardfrequenties via de I-Doh kun je voorkomen dat je achter jezelf aan blijft hollen.



Ingezonden persbericht