UMC Utrecht


Open dag vakantiewerk

Om vraag en aanbod van vakantiemedewerkers beter op elkaar af te stemmen, organiseert de Werkwinkel dit jaar voor het eerst een Open Dag speciaal voor vakantiekrachten.

Op zaterdag 19 april kunnen scholieren en studenten kennis maken met de veelheid aan baantjes die de Werkwinkel in de zomerperiode te bieden heeft. Vakantiemedewerkers zijn nodig in de schoonmaak, in de keuken, als patiëntenvervoerder, als afdelingsassistent of als administratief medewerker.

Tijdens de open dag - die van 9.30 tot 13.00 uur duurt - krijgen de potentiële vakantiekrachten algemene informatie over vakantiewerk in het UMC Utrecht en rondleidingen langs de verschillende plekken in het ziekenhuis waar vakantiekrachten nodig zijn.

Scholieren of studenten van 16 jaar en ouder kunnen zich hier opgeven voor de Open Dag. Wie niet naar de Open Dag kan komen, maar zich wel wil opgeven voor vakantiewerk, kan dat hier doen.

Vakantiekrachten moeten in de periode juni tot en met augustus minstens drie aaneengesloten weken kunnen werken. woensdag 26 maart 2008