Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Veenendaal, 11 april 2008

Vier GINAFs aan de start van de Central Europe Rally

Op 19 april aanstaande start de "Central Europe Rally". De rally wordt verreden in Hongarije en Roemenië en zal de eerste wedstrijd zijn van de dit jaar geïntroduceerde DAKAR Series.
De A.S.O. (de organisatie van Le Dakar) introduceerde de DAKAR Series vanwege het afgelasten van de rally in januari. De ASO beloofde de teams in januari snel met een antwoord te komen op de afgelasting, dit werd de DAKAR Series en DAKAR 2009 in Argentinië en Chili.
Aan de start van de Central Europe Rally verschijnen vier GINAFs, drie van het team GINAF Rally Power en één van Vink Rally Sport. GINAF Rally Power zal tijdens de rally worden ondersteund door een 8x8 GINAF service truck, een Toyota Landcruiser en een Pers-Jeep. Daarnaast zal GINAF Rally Service aan beide teams assistentie verlenen met een 6x6 GINAF service truck en een Toyota Landcruiser.
GINAF Rally Power ziet de rally als een test voor Le Dakar 2009. Wuf van Ginkel, tijdens een test afgelopen weekend in Duitsland: "We zijn nu in principe klaar om aan de reis naar Hongarije te beginnen. We hebben vertrouwen in de set-up en willen in de Central Europe Rally vooral veel dingen uitproberen met het oog op de komende Dakar Rally in Argentinië en Chili".
De rally zal dagelijks te volgen zijn via de website www.dakar.com/ www.centraleurope.com en via de website van de teams: www.ginafrallypower.nl en www.vink.nl.
De rally eindigt op 26 april aan het Balatonmeer in Hongarije.