Gemeente Eindhoven

Persbericht 10 april 2008, no. 095

Ondernemersavond Nieuwe verbindingen
Op maandag 21 april a.s. organiseert de gemeente Eindhoven een ondernemersavond met als titel Nieuwe verbindingen. De gemeente hecht veel waarde aan een sterk georganiseerd bedrijfsleven. Daarnaast neemt het aantal (startende) ondernemers met een etnische en culturele achtergrond toe. Dit initiatief is erop gericht ondernemend Eindhoven met een etnisch-culturele achtergrond te verbinden en op deze wijze wellicht de krachten te bundelen om een basis te leggen voor de oprichting van een (multicultureel) ondernemersnetwerk.

Tijdens deze avond zullen ondernemers met verschillende (culturele) achtergronden kennis en ervaringen uitwisselen over het ondernemerschap en mogelijk nieuwe verbindingen leggen. Erik van Merrienboer, wethouder Economische Zaken, en Hans-Martin Don, wethouder Maatschappelijke Zorg, zullen de avond inleiden met hun visie op het economisch potentieel wat schuil gaat in de culturele diversiteit van de stad en het belang hiervan.

Naast het feit dat u op deze avond van gedachten kunt wisselen met collega-ondernemers, is ook uw mening over het wel of niet oprichten van een (multicultureel) ondernemersnetwerk van belang. U krijgt tijdens deze bijeenkomst de mogelijkheid om hierover mee te praten. De bijeenkomst vindt plaats vanaf 19.00 uur in het Stadhuis en deelname is gratis. Meer informatie is te vinden op het bedrijvenloket. Rechtstreeks aanmelden kan via bedrijvenloket@eindhoven.nl of via 040 - 238 66 66.

Bezoekadres:
Stadskantoor, Stadhuisplein 10
route
Postadres:
Postbus 90150, 5600 RB Eindhoven

Klanten-
ContactCentrum
tel. 040-238 60 00
of stuur een e-mail
deze pagina printen
mail deze link door