AutoRai

Swift tijdelijk verkrijgbaar als Suzuki Swift Bandit

(4/21/2008)
Suzuki introduceert deze zomer een speciaal actiemodel van de succesvolle Swift: de Suzuki Swift Bandit. Deze nieuwste uitvoering van de populaire Suzuki is standaard zeer compleet uitgerust en wordt in beperkte oplage geproduceerd. De Swift Bandit is er al vanaf 14.999 euro.

Succesmodel
De Suzuki Swift is drie jaar na zijn introductie nog altijd ongekend populair. Zijn aansprekende persoonlijkheid en praktische eigenschappen hebben voor een flinke opmars van dit model in het B-segment gezorgd. In 2007 werden bijna 9.000 Suzuki Swiften (8.800) verkocht. Daardoor is het model inmiddels opgerukt naar de derde plaats op de lijst van autoverkopen in het B-segment.

De Suzuki Swift Bandit is verkrijgbaar als drie- en als vijfdeurs uitvoering en wordt geleverd met de economische 1.3-liter-benzinemotor van Suzuki en een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

De Swift Bandit is zeer rijk uitgerust met onder andere de volgende extraâs:

* Climate control

* Aluminium accenten

* Met leder bekleed stuurwiel

* Sportstoelen

* Stoelbekleding in zwart/grijs

* Radio/CD-/MP3-speler

* Uitlaatsierstuk

* Dakspoiler in carrosseriekleur

* Metaallak

* Lichtmetalen velgen

Beperkte oplage
De Swift Bandit wordt slechts tijdelijk geproduceerd en in een beperkte oplage: van juni tot en met december 2008 rolt de Swift Bandit van de band in de fabriek in Hongarije. Hij is verkrijgbaar met keuze uit zes eigenzinnige carrosseriekleuren, te weten: Kashmir Blue Pearl Metallic 2, Galactic Gray Metallic, Silky Silver Metallic 2, Cosmic Black Pearl Metallic, Sunlight Copper Pearl Metallic en Supreme Red Pearl.

De Suzuki Swift Bandit is met een vanafprijs van 14.999 euro zeer scherp geprijsd. De meerprijs voor de vijfdeurs uitvoering bedraagt 500 euro. De afleveringen van de Suzuki Swift Bandit starten in juli.