Gemeente Leidschendam-Voorburg


De Trampoline wint meisjes voetbaltoernooi

Na een succesvol jongensschoolvoetbaltoernooi afgelopen woensdag 9 april op sportpark t Loo in Voorburg is ook eerste editie van het meisjesschoolvoetbaltoernooi op woensdag 16 april op sportpark Kastelenring een groot succes geworden.

Het meisjesteam van basisschool De Trampoline slaagde er in de door de gemeente Leidschendam-Voorburg beschikbaar gestelde wisseltrofee [080416-groepsfoto%20met%20meisjes%20van%20de%20Trampoline.jpg?hid=img ;ar=0] in de wacht te slepen. Na ongeslagen door de poulewedstrijden te zijn gekomen volgden er nog drie spannende wedstrijden in de finalepoule. De Trampoline wist in de laatste wedstrijd tegen de Casimirschool de winst naar zich toe te halen door goed teamspel, mooie acties, een sterspeelster en twee gemiste penaltys van de tegenstander.

De kampioenen, het meisjesteam van de Trampoline en het jongenselftal van Nieuw Vreugd en Rust, gaan de gemeente Leidschendam-Voorburg vertegenwoordigen op de regiokampioenschappen KNVB op 14 mei a.s bij DSO in Zoetermeer.