Gemeente Buren


Historisch Poortgebouw Buren te huur
poortgebouw Buren.JPG

Burgemeester en wethouders van Buren hebben besloten het poortgebouw in Buren te verhuren aan verschillende in het stadje Buren passende bedrijven, instellingen of particuliere initiatieven. Daartoe kunnen de verschillende ruimten in het poortgebouw afzonderlijk worden verhuurd. Gedacht wordt aan een invulling op het gebied van detailhandel, horeca, ambachtelijke bedrijven, atelier, maatschappelijke of culturele doeleinden en bewoning.

In één gedeelte heeft zich reeds een ambachtelijke kaarsenmakerij gevestigd. Voor de overige gedeelten hebben zich enkele geïnteresseerden gemeld. De gemeente wil echter iedereen in de gelegenheid stellen zich te melden met een plan voor een invulling van één of meerdere ruimten.

Wij nodigen degenen die geïnteresseerd zijn in de huur van één of meerdere ruimten en die een passend plan willen realiseren uit contact op te nemen met mevrouw J. de Vries van de gemeente voor nadere informatie. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (0344) 579 279 of per mail jvries@buren.nl. Een dergelijk plan kan worden ingediend tot en met 9 mei 2008. Daarna zullen burgemeester en wethouders beslissen over de invulling. De huurprijs wordt bepaald aan de hand van de daadwerkelijke invulling.