Veel reacties schrijfwedstrijd gratisluisterboek.nl maar .


ook uw manuscript is nog welkom tot vrijdag 16 mei

AMSTERDAM, 20080421 -- Wie een kant-en-klaar manuscript in de kast heeft liggen en dat als boek wil uitgeven kan het voor vrijdag 16 mei naar Dedicon sturen. Dan kan het zomaar zijn dat van uw manuscript gratis een luisterboek wordt geproduceerd. Tevens zal dit luisterboek centraal staan in de week van het luisterboek (25 juni t/m 6 juli) in de online luisterwinkel www.lecticus.nl.

"We hebben al heel wat manuscripten ontvangen," zegt Martijn van Els van Dedicon met vestigingen in Grave, Amsterdam en Rijswijk. "Maar natuurlijk zijn nieuwe manuscripten nog steeds welkom." De manuscripten die Dedicon op dit moment al binnen heeft variëren van reisverhalen tot kinderboeken en van romans tot biografieën. "Een jury zal vanaf 16 mei alle manuscripten gaan lezen en beoordelen. Het winnende manuscript gaat daarna meteen in productie zodat we het tijdens de week van het luisterboek officieel kunnen presenteren."
Martijn van Els vertelt dat amateurschrijvers tegenwoordig hun manuscripten niet alleen in eigenbeheer in gedrukte vorm uit kunnen geven, maar ook als luisterboek. "We hebben daarvoor binnen Dedicon een nieuwe service opgericht. De auteur betaalt mee aan de productie maar kan deze investering door de verkoop van het luisterboek redelijk snel terug verdienen." Die verkoop kan via de webshop lecticus.nl als download maar er zijn ook meerdere mogelijkheden. Van Els zegt: "We bieden via de webshop ook luisterboeken, hoorspelen en hoorcolleges op MP3 en audio CD aan of op de speciale luisterspeler."

Meer informatie, het reglement en het deelname formulier voor deze schrijfwedstrijd is te vinden op www.gratisluisterboek.nl. Daar vindt u ook de mogelijkheden om van manuscripten of al bestaande gedrukte boeken luisterversies te laten maken.





Ingezonden persbericht