Politie Amsterdam-Amstelland



Update Ganzebloemstraat / Ganzebloemstraat (21/04/08)

Met het 41 jarige Amsterdamse slachtoffer gaat het inmiddels wat beter. Zijn toestand is op dit moment stabiel. De aanleiding van de steekpartij is nog steeds onduidelijk. Ook over de rol van de aangehouden vrouw valt nog niet veel te vertellen. Beide verdachten, man en vrouw, waren bekenden van de politie. Geen van de betrokkenen zijn bewoners van het pand.

EERDER UITGEBRACHTE PERSBERICHTEN:

21/04/2008 / 2 gewonden bij steekpartij / Ganzebloemstraat Amsterdam Noord / Twee mannen zijn zaterdagmorgen rond tien uur, gewond geraakt bij een steekpartij in een woning aan de Ganzebloemstraat. Een van hen is er ernstig aan toe. Een 27 jarige Amsterdammer, die slechts licht gewond raakte is aangehouden. Een vrouw is eveneens in de directe omgeving aangehouden.

Aanleiding en toedracht van de steekpartij zijn op dit moment onduidelijk. De rol van de aangehouden vrouw wordt op dit moment uitgezocht.

Update: 14:30 uur.19-4-2008, Op dit moment is er een technisch sporenonderzoek in de woning aan de gang. De licht gewonde dader is behandeld aan zijn verwondingen. Deze vallen mee, maar hij is wel ter observatie opgenomen. Hij wordt bewaakt. De 26 -jarige vrouwelijke verdachte is niet gewond en blijft nog ingesloten.

Het ernstig gewonde slachtoffer wordt geopereerd. Zijn toestand is onduidelijk. Leeftijd en woonplaats van het slachtoffer zijn nog niet bekend.