Gemeente Valkenswaard

Informatieavond bouwontwikkeling Emmalaan-Julianastraat

Informatieavond bouwontwikkeling Emmalaan-Julianastraat

Op dinsdag 22 april aanstaande organiseert de gemeente samen met Woningbelang een informatieavond over een nieuwe ontwikkeling op de hoek Emmalaan-Julianastraat.

Het betreft een bouwplan op het terrein van de voormalige Bernadetteschool. Het bouwplan bestaat uit de realisatie van een gezondheidscentrum inclusief 19 seniorenappartementen. Voorafgaand aan de nieuwbouw zal het bestaande schoolgebouw worden gesloopt

Informatie

Initiatiefnemer van het bouwplan is Woningbelang uit Valkenswaard. Samen met Woningbelang heeft de gemeente een inrichtingsplan opgesteld voor de omgeving van de nieuwe ontwikkeling.

Op dinsdag 22 april aanstaande organiseert de gemeente samen met Woningbelang een informatiebijeenkomst om de direct omwonenden te informeren over de nieuwe ontwikkeling. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats in het gebouw van buurtvereniging 't Huukske aan de Klappermanstraat 17 in Valkenswaard.

Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over de bouwontwikkeling, het inrichtingsplan voor de omgeving en de planning van de werkzaamheden. Vanzelfsprekend is er voor aanwezigen ook gelegenheid om vragen te stellen.

De direct omwonenden/ belanghebbenden worden per brief uitgenodigd voor de informatieavond. De avond is ook toegankelijk voor overige belangstellenden.

Met eventuele vragen kunt u terecht bij de heer A. Visser, gemeentelijk projectcoördinator van de afdeling Leefomgeving of bij de heer B. Padberg senior projectmanager van Woningbelang. De heer A. Visser is bereikbaar via het telefoonnummer (040) - 2083435 en de heer B. Padberg is bereikbaar via het telefoonnummer (040) - 2083852.