Ingezonden persbericht


Persbericht

Masterclass Pro Education opgenomen in Academie Sogeti

Diemen, dinsdag 22 april - Sogeti en Pro Education hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Met de ondertekening door Roos Zwetsloot (Directeur Pro Education) en Marc Ramselaar (directeur divisie Architecture & Business Solutions bij Sogeti) is de Masterclass Architectuur van Pro Education voortaan opgenomen in de Architectuur Academie van Sogeti.

De Masterclass vormt een onderdeel van de door de NVAO geaccrediteerde opleiding 'Master in Management & ICT' met als uitstroomspecialisatie enterprise architectuur. De Masterclass is een volgende stap in de interne opleiding bij Sogeti voor (enterprise) architecten, waardoor de medewerkers van Sogeti in een paar jaren -middels een combinatie van theorie en praktijk- de stap kunnen maken naar enterprise architect. Tevens kunnen zij instromen in de Master Management & ICT.

De Architectuur Academie bestaat uit een basisopleiding van zes maanden. Daarin staan de fundamenten van architectuur (o.a. DYA, Archimate, Governance, PSA, SOA) centraal. Wanneer de medewerker voldoende praktijkervaring heeft, volgt een tweejarig traject waarin de verdere verdieping wordt bereikt. Aan de orde komen dan onder andere de TOGAF certificering, de Masterclass en consultancy vaardigheden. Met de Architectuur Academie geeft Sogeti verdere invulling aan haar vakmanschap op het gebied van architectuur.

Sogeti Nederland B.V.
Sogeti is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van ICT-oplossingen. Op het gebied van testen en architectuur nemen wij op de Nederlandse markt een dominante positie in. Sogeti levert met gepassioneerd ICT-vakmanschap een bijdrage aan het resultaat van haar opdrachtgevers. Wij streven daarbij naar hechte en langdurige relaties met opdrachtgevers. Hierdoor dragen de ICT-oplossingen van Sogeti structureel bij aan de strategische doelstellingen van klanten. Meer informatie over Sogeti is te vinden op sogeti.nl en op werkenbijsogeti.nl

Pro Education
Pro Education biedt (inter)nationaal erkende Post-HBO opleidingen, Masteropleidingen en Masterclasses aan voor professionals met werkervaring. Pro Education richt zich vooral op algemeen management, zorg, ICT en HRM. Pro Education is één van de grootste aanbieders van Post HBO-opleidingen en bedrijfsopleidingen in Nederland.

Noot voor de redactie,