Persbericht: VNU Exhibitions Europe


Veel actie op Overheid & ICT 2008 Publicatiedatum: 09-01-2008
---


De vakbeurs Overheid & ICT besteedt dit jaar bijzondere aandacht aan GEO/GIS, ICT-security en Serious gaming. Ruim 140 exposanten presenteren van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 april in de Jaarbeurs in Utrecht de nieuwste trends en ontwikkelingen. Dagelijks vinden er congressen, seminars en praktijkbijeenkomsten plaats. Belangrijke rol is weggelegd voor de informatiemarkt van e-Overheid.


---


De beurs kent een keur aan extra activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn: XML Usergroup congres, GEO Route, Beste Gemeentbalie NL, Voorlichtingsbijeenkomst M&ICT en de uitreiking van Nationale Overheid & ICT Awards. Lezingen en seminars vinden plaats in de Praktijktheaters of op het Plenair Podium.

"De ontmoeting staat centraal", zegt projectmanager Erik Heemskerk van VNU Exhibitions en organisator van Overheid & ICT. "De seminars en praktijkbijeenkomsten lenen zich daar bij uitstek voor. Op deze plekken ontmoeten gelijkgestemden elkaar. Alle ruimte voor informatie-uitwisseling en het leren van elkaars best practices. Inmiddels onlosmakelijk onderdeel van Overheid & ICT is het Executive diner waar CEO's - het topmanagement in de publieke sector - met elkaar van gedachten wisselen. "

Het Executive diner is één van de programmaonderdelen van de Executive Day die op woensdag 23 april voor het eerst wordt gehouden. Andere onderdelen zijn 'ICT veiligheid' seminar door Cycris, met de hoofden ICT, CIO's, management als doelgroep. Daarnaast staat er een ICT discussie op het programma tussen afgevaardigden van de NVVB, VIAG, FAMO, DIVOSA/STIMULANZ en VGS.


De vakbeurs Overheid & ICT vindt gelijktijdig plaats met de Telecommercedagen.


Expositieprogramma

* Hardware
* (functie ondersteunende) software
* Netwerken, infrastructuur
* Informatiebeveiliging
* Opslag
* DIS & workflow
* Document management
* GIS/CAD
* Internet/intranet/multimedia
* Mobiele communicatie
* Management advies & outsourcing


Meer informatie is te vinden op www.overheid-en-ict.nl


-.-.-.-.-.


Noot voor de redactie (

VNU Exhibitions