Gemeente Duiven


Referendum Vitaal Centrum Duiven - Stemmen bij volmacht
---

afbeelding logo referendum Vitaal Centrum DuivenOp woensdag 23 april aanstaande wordt in de gemeente Duiven het referendum gehouden over het Vitaal Centrum van Duiven. Als u niet in staat bent om zelf te gaan stemmen, dan kunt u een andere kiezer in de gemeente Duiven machtigen om dit voor u te doen. Dat kan op twee manieren.
1. Overdracht van de stempas
U kunt uw stempas, zonder tussenkomst van de gemeente, overdragen aan een andere kiezer uit Duiven. De gemachtigde kan de volmachtstem uitsluitend tegelijk met zijn of haar eigen stem uitbrengen. Bovendien mag de gemachtigde niet meer dan twee keer een machtiging van een andere kiezer aannemen. Meer informatie over deze vorm van machtigen kunt u vinden op de achterzijde van de stempas.
2. Schriftelijke verzoek
Als u nog niet in het bezit bent van de stempas en toch vast een andere kiezer wil machtigen, dan kunt u gebruik maken van een speciaal formulier. Dit formulier is verkrijgbaar bij de afdeling burgerzaken. Maar u kunt het formulier ook downloaden vanaf deze website of www.vitaalcentrum.nl . Dit schriftelijk verzoek moet wel op uiterlijk woensdag 9 april 2008 zijn ingediend bij de afdeling burgerzaken van de gemeente Duiven. Ook in dit geval mag de kiezer niet meer dan twee volmachten aannemen. Bovendien kan de gemachtigde de volmachtstem uitsluitend tegelijk met zijn of haar eigen stem uitbrengen. » formulier verzoek om bij volmacht te mogen stemmen

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op deze website, de website van het Vitaal Centrum Duiven, www.vitaalcentrum.nl en tenslotte bij de afdeling burgerzaken in het gemeentehuis. Burgerzaken is tijdens de kantooruren bereikbaar op het telefoonnummer 0316 - 279430 en 0316 - 279433.

» formulier verzoek om bij volmacht te mogen stemmen.pdf