BouwNed

Marktconsultatie 23 april: Rijkswaterstaat wil markt optimaal betrekken bij vormgeven inkoop

01-04-2008

Op woensdag 23 april van 12-18 uur wil Rijkswaterstaat de `marktconsultatie' houden over de nieuwe inkoopstrategie van Rijkswaterstaat. Rijkswaterstaat beseft dat zij niet kunnen veranderen zonder de markt daarin mee te nemen en andersom, dat als de markt gaat veranderen RWS mee moet. Kortom input van de markt is van essentieel belang. Niet alleen voor RWS om te bepalen wat moet gebeuren, maar ook voor de bedrijven zelf om te bepalen wat zij moeten doen om mee te kunnen blijven doen.

Op 23 april krijgen circa 40 mensen vanuit Bouwend Nederland bedrijven de mogelijkheid om hun zegje te doen over het dan voorliggende concept. Dit kan rechtstreeks, maar zal ook via verschillende workshops op specifieke items worden gefaciliteerd. Issues die van belang zijn moeten goede besproken worden, om exact te kunnen bepalen wat RWS moet gaan doen en wat bedrijven moeten doen. Deelnemers krijgen van te voren de resultaten en verslagen van de eerdere workshops, zodat men al goed voorbereid heen gaat.

De marktconsultatie wordt gehouden in Utrecht. De exacte locatie wordt nog bekend gemaakt bij de bevestiging van de aanmelding.

Bouwend Nederland nodigt u uit om mee te praten. We kunnen met maximaal 40 mensen deze consultatie/workshops doen. De resultaten worden in ieder geval zo snel mogelijk bekend gemaakt. Wilt u meepraten meldt u aan. We zoeken niet alleen directeuren, maar ook projectleiders of tender-/projectmanagers van bedrijven, omdat het niet alleen gaat om algemene zaken maar ook om de zeer concrete gevolgen voor de realisatie van de projecten.

Aanmelden kan bij Bouwend Nederland : Karin Clement, email: k.clement@bouwendnederland.nl of tel. 079-325 2109 o.v.v. naam/bedrijf/functie.