Gemeente Ede

nummer 073 / Ede, 10 april 2008

voorontwerp bestemmingsplan
Inloopavond op 23 april in de Kastanjehof in Wekerom

Op woensdag 23 april 2008 organiseert de gemeente Ede een inloopavond over het voorontwerp bestemmingsplan voor de kern van Wekerom. Daarnaast is dit het eerste digitaal raadpleegbare bestemmingsplan van de gemeente Ede.

Tijdens de inloopavond op 23 april kunt u het voorontwerp bestemmingsplan inzien. Ook zijn er adviseurs van de gemeente Ede aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. U bent tussen 17:00 en 20:00 uur, op elk gewenst moment, welkom in buurthuis De Kastanjehof, Dorpsplein 10ª in Wekerom.

Verhinderd?
Bent u verhinderd op 23 april? Geen nood. U kunt het plan tot 21 mei 2008 inzien op www.ede.nl of bij het Gemeentelijke Infocentrum in stadskantoor De Doelen aan het Raadhuisplein. U kunt hier op werkdagen terecht van 9.00 tot 17.00 uur. Als u een reactie wilt geven op het voorontwerp bestemmingsplan, dan kan dat tot 21 mei 2008.

Reageren?
U kunt op drie manieren reageren:

* Op www.ede.nl kunt u het voorontwerp bestemmingsplan digitaal raadplegen en een reactie geven.


* U kunt een schriftelijke reactie sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Ede, Postbus 9024, 6710 HM EDE.


* U kunt een mondelinge reactie geven op het plan. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer V. Brus van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Zijn telefoonnummer is (0318) 68 01 65.

Digitaal
Zoals genoemd, vindt u de digitale versie van het voorontwerp bestemmingsplan Wekerom op www.ede.nl. Door te klikken op een locatie in het plan, kunt u zien welke voorschriften er gelden. Ook biedt de digitale versie u de mogelijkheid om te reageren. Uw reactie wordt dan per e-mail aan de gemeente gestuurd.

Verbetering
De gemeente Ede werkt aan een verdere verbetering van de dienstverlening die wij u bieden. Een belangrijk onderdeel van die verbetering, is het digitaal verzorgen van onze diensten. In de toekomst zullen daarom alle nieuwe bestemmingsplannen digitaal raadpleegbaar worden. U kunt dan op ieder moment van de dag de ruimtelijke plannen inzien. De gemeente Ede werkt nu hard aan de voorbereiding hiervan. Het digitale voorontwerp bestemmingsplan voor Wekerom geldt als pilotproject voor de digitalisering van bestemmingsplannen.

---