Gemeente Valkenswaard

Informatiebijeenkomst speelterrein Hagard

Informatiebijeenkomst speelterrein Hagard

Het speelterrein aan de Hagard in de wijk Deelshurkse Akkers in Valkenswaardis aan renovatie toe. De toestellen zijn versleten en moeten worden vervangen. De gemeente gaat het speelterrein dan ook helemaal opnieuw inrichten in overleg met de omwonenden. Daarom organiseert zij op woensdag 23 april een informatiebijeenkomst voor de buurtbewoners.

Ook kinderen zijn daarbij van harte welkom om hun inbreng te leveren. De bijeenkomst wordt op 23 april gehouden in het Pomphuis van de gemeentelijke brandweer aan de Maastrichterweg 51a (achter het `Engelse Drop'-gebouw) in Valkenswaard en begint om 16.00 uur.

Ter voorbereiding op deze informatiebijeenkomst heeft de gemeente met enkele buurtbewoners gesproken. Onder andere op basis van die gegevens, maar ook rekening houdend met de financiële mogelijkheden en de leeftijd van de kinderen, worden op 23 april vier ontwerpen gepresenteerd voor een nieuwe inrichting. Twee ontwerpen zijn gemaakt door leveranciers van speeltoestellen en de beide andere zijn door ons zelf opgesteld. Suggesties, aanvullingen en opmerkingen van buurtbewoners zijn van harte welkom en zullen, indien mogelijk, in de definitieve plannen worden verwerkt.

Uiteraard zal de gemeente de direct omwonenden laten weten welk ontwerp het uiteindelijk zal worden.

De direct omwonenden zijn per brief uitgenodigd. Degenen die per auto komen worden verzocht om de doorgang voor de brandweerauto's niet te blokkeren.

Andere belangstellenden zijn overigens ook welkom. Bent u geïnteresseerd, laat dat dan even weten. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via telefoonnummer 2083484 of per mail aan pbe@valkenswaard.nl