Gemeente Eersel


Streekhuis over subsidies en werken met studenten

Bent u op zoek naar inlichtingen over subsidies? Kunt u hulp van studenten gebruiken om uw prille ideeën uit te werken? Wilt u samen met studenten uw nieuwe markt onderzoeken, of kunt u de praktische inzet van studenten goed gebruiken? Kortom, bent u benieuwd waarvoor u allemaal bij Streekhuis Kempenland terecht kunt?

Bent u ondernemer of inwoner van Kempenland en heeft u ideeën of vragen over ontwikkelingen in uw eigen gebied, of wilt u zomaar eens een kijkje komen nemen? Kom dan op woensdag 23 april om 19.30 uur naar de informatieavond met als thema: samenwerken en samendoen. De avond wordt gehouden in café de Zwaan, Vrijthof 17 in Hilvarenbeek

Gastspreker

De avond wordt gestart met een presentatie van Peter Laan, hij is lector regionale economie en plattelandsontwikkeling bij. In het lectoraat houdt hij zich bezig met vraagstukken rondom sociaal-economische versterking van het landelijk gebied. Daarin spelen regionale ontwikkeling, integrale aanpak en duurzaamheid een belangrijke rol. Peter houdt zich bezig met regionale ontwikkeling en de organisatie en projectontwikkeling van het Leader-programma.

Tijd voor vragen

Na de lezing is er volop gelegenheid om vragen te stellen of ideeën uit te wisselen, met medewerkers van Streekhuis, gemeenten, het Kennisloket, ervaringsdeskundigen en andere belangstellenden. De scholen die bij het Kennisloket zijn aangesloten zijn: NHTV Internationale Hogeschool, Fontys Hogescholen en ROC Midden Brabant

Aanmelden?

U kunt zich aanmelden voor deze avond via Streekhuis Kempenland, stuur een e-mail met uw naam en het aantal personen dat u komt naar: sedel@brabant.nl, of bel: 013 - 5058209. Aanmelden kan tot vrijdag 18 april!