OS Londen 2012: gouden kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven

15/04/2008 10:36

EVD

PERSUITNODIGING

De EVD, agentschap van Economische Zaken, organiseert op 23 april aanstaande het seminar en de spreekdag 'Ondernemen is Topsport: kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven om opdrachten binnen te halen voor de Olympische Spelen in Londen 2012'. Deelnemers krijgen hier de kans om één op één of tijdens het seminar in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van de Olympic Delivery Authority, Think London, de Nederlands-Britse Kamer van Koophandel en de Nederlandse ambassade in Londen. De bijeenkomst vindt plaats bij VNO/NCW, Bezuidenhoutseweg 12, te Den Haag.

De Spelen in Londen bieden kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Het jaar 2012 lijkt nog heel ver weg, maar voor het zakenleven is dit hèt moment om in actie te komen. Voor de realisatie van de Spelen worden de komende jaren vele projecten en contracten aanbesteed in diverse sectoren. Omdat een groot gedeelte van deze aanbestedingen openbaar zal gebeuren en de opdrachtgevende instanties kenbaar hebben gemaakt te willen werken met veel verschillende en innovatieve toeleveranciers, waaronder ook het midden- en kleinbedrijf, bieden deze Spelen een unieke kans voor het Nederlandse bedrijfsleven om betrokken te raken bij de vele contracten van de komende jaren.

Programma sprekers:
11.15 uur - Welkom en inleiding
Henk Jan Bakker, hoofd Economische afdeling, Nederlandse ambassade te Londen

11.20 uur - The London Olympics: your hub to the UK
Roderick van Schreven, Directeur-generaal voor de Buitenlandse Economische Betrekkingen, ministerie van Economische Zaken

11.35 uur - Business opportunities with the Olympic Delivery Authority Rob Knight, Olympic Delivery Authority (ODA)

11.55 uur - Think London and 2012
Brendan Dineen, Think London





http://www.evd.nl/zoeken/showbouwsteen.asp?bstnum=208512&location=/evenementen/a