Gemeente Wassenaar

Kindervrijmarkt Koninginnedag MARKTTERREIN aan de Berkheistraat

Deelnamekaarten voor deze kindervrijmarkt zullen ALLEEN VOOR LEDEN op

woensdag 23 april van 14.00 tot 17.00 op vertoon van de lidmaatschapskaart uitgegeven worden bij: Voorham, Verf & Wand v. Hogendorpstraat, alwaar bestuursleden van WOV aanwezig zullen zijn voor uitgifte van deze kaarten aan de leden.

Er zal slechts 1 kaart per gezin verstrekt worden.Alleen met een genummerde deelnamekaart ben je verzekerd van een plaats. Er zijn 220 kaarten beschikbaar dus zorg dat je er snel bij bent. Men kan zich ter plaatse ook aanmelden als lid van deWassenaarse Oranje Vereniging.

Bij inlevering van deze kaart bij de stand van W O V ontvang je een ballon waaraan je een kaartje, voorzien van naam en adres, kunt vastbinden. De ballon die het verst komt, waarvan de kaart wordt teruggestuurd, krijgt een prijs. Ook zijn er bij deze stand losse ballonnen, à 1,50, te koop, die ook meedingen naar een prijs indien opgelaten op de vrijmarkt.

NIET toegestaan zijn commerciële verkopen door particulieren en bedrijven t.b.v. goede doelen, instellingen e.d.uitgezonderd zijn zij die hiervoor schriftelijke toestemming hebben van de Wassenaarse Oranje Vereniging. Het is een kindervrijmarkt dus zoals het woord het zegt.
Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 070-5122222
E: gemeente@wassenaar.nl