Hampshire Sporthotel - SnowWorld Landgraaf opent zijn deuren.

21/04/2008 11:50

Hampshire Hospitality & Leisure

Vanaf nu op wintersportvakantie in Zuid-Limburg!

Net iets langer dan een jaar na de bouwstart opent op 23 april a.s. het gloednieuwe Hampshire Sporthotel van SnowWorld Landgraaf zijn deuren. Door dit unieke hotelconcept, dat naadloos aansluit op het bestaande indoor skicentrum, beschikt de regio Zuid-Limburg nu over een topper op toeristisch gebied.

4 Sterren chalethotel in moderne Alpenstijl!
Het hotel beschikt over 100 kamers en 420 bedden. In drie verschillende kamercategorieën halen daggasten en wintersportliefhebbers hun hartje op.

De luxueuze juniorsuites hebben een eigen dakterras, met een prachtig uitzicht op het Limburgse heuvelland. Door de moderne en stijlvolle inrichting, waant u zich binnen no-time in wintersportstemming. In het fitness- en wellnesscenter heeft u als hotelgast de mogelijkheid om heerlijk te onstpannen en sportief bezig te zijn.

Gemoderniseerde vergaderruimtes!
Naast het sporthotel hebben er de laatste maanden nog verschillende vernieuwingen en uitbreidingen plaatsgevonden. Met het nieuwe a la carte- en fonduerestaurant en de vergaderruimtes beschikt Snowworld nu over ongekende mogelijkheden voor congressen, seminars en andere zakelijke bijeenkomsten. Zelfs meerdaagse vergadersessies behoren nu tot de mogelijkheden. Ook het piste-aanbod is uitgebreid met een vijfde piste.

Sporthotel vooraanstaand qua energieverbruik!
Bij de bouw van Hampshire Sporthotel - SnowWorld Landgraaf is niet alleen aan het comfort van de gasten gedacht. Door efficiëntie en technische hoogstandjes is een hotel ontstaan dat middels een koppeling in de warmtewisselingsinstallatie energie uitwisselt tussen het hotel en het pistecomlex. De warmte die vrijkomt tijdens het koelen van de piste wordt hergebruikt in het hotel.

Indoor skieën: de regionale ontwikkelingsmonitor!
Door het nieuwe hotel, de piste-uitbreiding en de modernisering van restaurants en vergaderruimten versterkt SnowWorld zijn positie als 's werelds grootste trendsetter in de gastvrijheidsindustrie. Voor de regio betekent deze ontwikkeling een mijlpaal in de vooruitstrevende toeristische en vrijetijdssector.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.hampshire-hotels.com/snowworld