Senternovem


Congres 'Een Hoger Rendement' - Tweede Nationale microWKK-dag

Aanvangsdatum

23-04-2008

De noodzaak tot substantiële energiebesparing en CO2-reductie vormt een belangrijk thema voor de komende decennia. De ontwikkelingen op dit gebied voltrekken zich in rap tempo. Eén daarvan is de HRe-ketel, ook wel bekend als de microwarmtekrachtinstallatie (micro-WKK). Deze ketel is een volgende stap in efficiënter gasgebruik en doordat centraal minder elektriciteit opgewekt hoeft te worden levert de HRe-ketel een significante bijdrage aan de vermindering van de uitstoot van kooldioxide.

Ambitie
Eneco, Essent, Nuon en GasTerra hebben gezamenlijk de ambitie om in de komende jaren 10.000 microWKK-toestellen in Nederland te plaatsen. Deze ambitie werd in januari 2007 bekrachtigd met de tekening van een convenant tijdens de 1e nationale microWKK-dag. Hoe is het nu met deze ambitie gesteld, wat zijn de ervaringen uit het eerste jaar, welke ontwikkelingen hebben intussen plaatsgevonden en wat is de visie voor de toekomst? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de 2e nationale microWKK-dag.

Aanmelden
Deelnemers kunnen zich aanmelden door een email te sturen naar: congres@slimmetgas.nl met daarin uw voorletters, achternaam, organisatie en telefoonnummer.

Locatie

Congrescentrum Orpheus te Apeldoorn

Toegangsprijs

Gratis

Contact

Wilt u op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van de HRe-ketel? Geef u dan nu op door een email te sturen naar: congres@slimmetgas.nl met daarin uw achternaam, voorletters, organisatie en telefoonnummer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Donate van Bruggen, 015-2150150.

Downloads

Uitnodiging Congres 'Een hoger Rendement 2e nationale microWKK-dag' 23 april 2008
Programma Congres 'Een Hoger Rendement 2e nationale microWKK-dag 23 april 2008