Gemeente Leiden

Persbericht

Informatieavond Stedenbouwkundig Plan Haagwegkwartier Leiden

Gemeente Leiden, woningcorporaties Ons Doel en Portaal, Zorginstelling Zuydtwijck en moskeebestuur Al Hijra verzorgen op woensdagavond 23 april een informatieavond over het Stedenbouwkundig plan voor het Haagwegkwartier. De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 22.00 uur vindt plaats in het Vijfhovenhuis, Hoflaan 169. Daarnaast zal ook de structuurvisie Zuidwest kort aan de orde komen.

De informatieavond is vooral bedoeld om te informeren over de huidige stand van zaken en om mensen de gelegenheid te bieden op de plannen te reageren. De afgelopen jaren is veelvuldig gesproken met de bewoners en waar mogelijk zijn opmerkingen en ideeën die hieruit voortkwamen verwerkt in het huidige stedenbouwkundig plan.

Tijdens deze eerste presentatie van het plan zal het woord aan de verschillende instanties gegeven worden en is er gelegenheid tot stellen van vragen. De avond zal eveneens bijgewoond worden door de wethouders Pieter van Woensel (Stedelijke Ontwikkeling) en Marc Witteman (Wijkwethouder).

Het stedenbouwkundig plan is nog niet definitief. Na de vaststelling van de plannen door het college vindt nog een formele inspraakprocedure plaats.



Gemeente Leiden