Gemeente Den Haag

Staking TNT Post gevolgen voor digitale dienstverlening

Woensdag 23 april wordt er gestaakt door de medewerkers van TNT Post. Dit betekent dat er geen post wordt bezorgd in de regio Den Haag. Het betreft de postcodegebieden die beginnen met 25. De staking heeft mogelijk ook gevolgen voor u als u via het digitale loket van de gemeente een parkeervergunning heeft aangevraagd of een kentekenwijziging wilt doorgeven.

Parkeervergunning
Parkeervergunningen die via internet worden aangevraagd hebben een levertijd van drie werkdagen. Vergunningen die op vrijdag 18 april 2008 worden aangevraagd, worden op dinsdag 22 april verzonden. Deze zullen niet op woensdag de 23e april worden bezorgd. Voor zover bekend wordt alléén op woensdag de 23e gestaakt door TNT.

Parkeervergunningen die tussen vrijdag 18 april en maandag 21 april worden aangevraagd kunnen op zijn vroegst ingaan op 23 april. Aanstaande woensdag 23 april wordt er gestaakt door de medewerkers van TNT Post. Dit betekent dat parkeervergunningen die dag niet worden bezorgd. De parkeervergunning ontvangt u niet eerder dan 24 april 2008.

Het betreft hier de volgende producten uit het digitaal loket: parkeervergunning voor bezoekers Rustenburg-Oostbroek (pag. 60943) parkeervergunning voor bezoekers (pag. 21331)
parkeervergunning voor bewoners Rustenburg-Oostbroek (pag. 60938) parkeervergunning voor bewoners (pag. 21329)
parkeervergunning voor bedrijven (pag. 21295)

Kentekenwijziging
Kentekenwijzigingen die via internet worden doorgegeven worden dezelfde dag verwerkt. Vanwege de staking kunnen gewijzigde bewonersvergunningen, waarvan de wijzigingen tussen maandag 21 april, 13.00 uur en woensdag 23 april worden doorgegeven via internet, niet per post worden verzonden.

Het betreft hier het volgende product uit het digitaal loket: Parkeervergunning kentekenwijziging: (pag. 59317)

Onze excuses voor dit ongemak.