NavAds BV: Adverteren in navigatiesystemen

23/04/2008 11:40

PR Newswire

AMSTERDAM, April 23 /PRNewswire/ -- Vanaf heden kunnen alle vestigingen van bedrijven middels logo nauwkeurig met additionele informatie up-to-date in navigatiesystemen gezet worden. De markt van de navigatiesystemen groeit enorm, het bereik van dit nieuwe medium daarmee ook. Dit is een nieuwe manier voor bedrijven om doelgericht en efficiënt de consument te benaderen.

DirectAccess(TM) up-to-date en nauwkeurig

In Europa waren er in 2005 8 miljoen navigatiesystemen. De verwachting is dat in 2009 het 100 miljoenste navigatiesysteem zal worden verkocht. Dankzij deze explosieve groei is er een nieuw medium gecreëerd. Om bedrijven hier in te laten participeren heeft NAVTEQ het product DirectAccess(TM) ontwikkeld. Met DirectAccess(TM) wordt elk participerend bedrijf met al haar vestigingen, ook wel Points Of Interests genoemd, nauwkeurig in de digitale navigatiekaarten geplaatst. Zo weet de consument het bedrijf op elk gewenst moment te vinden. Dankzij de online webeditor van DirectAccess(TM) heeft elk bedrijf zelf de controle over het toevoegen, verwijderen of veranderen van haar eigen POI's. Dit betekent dat de consument altijd beschikt over up-to-date informatie.

NAVTEQ wereldwijd marktleider

Door het werk van 900 grafisch analisten zorgt NAVTEQ voor up-to-date kaarten. De digitale kaart van NAVTEQ zit in 85 procent van alle ingebouwde navigatiesystemen in Europa. Bekende merken die gebruikmaken van de NAVTEQ kaarten zijn onder andere: Audi, Volkswagen, Mercedes, BMW, Toyota en Renault. Er wordt verwacht dat binnen vier jaar 50 procent van de Europese bevolking een navigatiesysteem op zijn mobiele telefoon heeft. NAVTEQ en Nokia werken intensief samen. Naast Nokia (marktaandeel van 33 procent wereldwijd) zullen ook een groot aantal andere leveranciers nieuwe mobiele telefoons lanceren met GPS en de digitale kaart van NAVTEQ.

NavAds distributeur DirectAccess(TM)

NavAds is de distributeur van NAVTEQ DirectAccess(TM) in de volgende markten: Benelux, Scandinavië, UK, Hongarije en Canada. Sinds kort heeft NavAds haar website gelanceerd op http://www.navads.nl om nog beter in te spelen op de wensen van de klanten en geïnteresseerden. Op de website is onder andere informatie te vinden over NAVTEQ DirectAccess(TM), NavAds, contactgegevens en reeds participerende partners, zoals Van der Valk Hotels & Restaurants, McDonalds, BP, Carrefour, Accor en BNP Paribas. De website heeft zowel een Nederlandse als een Engelse versie.

Internet: http://www.navads.nl