Medizon

Medizon verloot een Defibtech® Lifeline Trainer

Opnieuw zal Medizon aanwezig zijn tijdens het vijfde Nationale Reanimatie Congres op 23 april 2008.

Het congres wordt gehouden in het NBC, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein. Meer informatie hierover kunt u vinden op de officiële website van het NRR www.reanimatieraad.nl
De samenwerking tussen NRR en Medizon is de afgelopen jaren zeer goed verlopen. De opleidingen van NRR-instructeurs in BLS/AED worden niet meer gedaan door Medizon maar uitgevoerd door diverse opleidingsinstituten. Medizon blijft een belangrijke partner voor de NRR in de registratie en uitgifte van NRR-certificaten BLS/AED.

Win een Defibtech® Lifeline(TM)Trainer + de nieuwe Medizon AED draagtas
t.w.v. EUR 519,- ex BTW !
Dit jaar geven wij voor de eerste keer een Defibtech® Lifeline(TM) Trainer weg. Natuurlijk met de nieuwe Medizon AED draagtas.Wilt u de trotste bezitter worden van de Defibtech® Lifeline(TM) Trainer zonder 'm zelf te hoeven kopen?
Kom dan langs bij onze stand en vul de korte enquête in met uw gegevens en wie weet, is uw naam de winnende naam waarop de hoofdprijs valt.De verloting vindt plaats op 23 april 2008 om 15:00 uur (gedurende de theepauze) op de stand van Medizon. De winnaar mag zijn prijs van ons persoonlijk in ontvangst nemen.

INFO OVER DE DEFIBTECH® AED-TRAINER
De Defibtech® AED-Trainer wordt gebruikt voor cursisten in het onderrichten van de bediening voor de Defibtech® Lifeline(TM) AED. De Defibtech® AED-Trainer is voorgeprogrammeerd met trainingssoftware.

De Defibtech® Lifeline(TM)
AED-Trainer bestaat uit:

- AED Trainer

- Trainingselectroden

- Oplaadbare trainingsbatterij

+ oplader

- Afstandsbediening

Prijs : EUR 395.00 excl. 6% BTW
Artikelnr.: 02-DCF-E350T

DE NIEUWE MEDIZON AED-DRAAGTAS
Deze Medizon draagtas is geschikt voor een Lifeline(TM) AED, reserve elektroden, een reserve batterij-unit en andere benodigde accessoires.

De draagtas is gemaakt van 1680D nylon, zwart. De Medizon AED-draagtas is zo ontworpen dat deze met één snelle handeling is te openen. Het robuuste handvat en de brede schouderriem zorgen voor maximaal draaggemak. De Medizon AED-draagtas wordt standaard geleverd met een verstelbaar draagbandsysteem dat de gebruiker de mogelijkheid geeft om deze unieke tas te converteren naar een comfortabele rugzak.

Prijs: EUR 124.00 excl. 19% BTW
Artikelnr.: 03-MAC-100S

11 April 2008