Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom, 23 april 2008

BERGEN OP ZOOM, 23 april 2008

Man aangehouden voor zware mishandeling

OUDENBOSCH: Een 26-jarige inwoner van Oudenbosch is dinsdagmiddag door de politie aangehouden voor het mishandelen van zijn ex-vriendin. De man was het niet eens met het feit dat de vriendin haar spullen uit het huis aan de Albanoweg meenam. Hierop reed hij meerdere malen met zijn bromfiets op haar in waardoor zij licht letsel opliep. De vrouw heeft aangifte gedaan bij de politie. De verdachte is aangehouden en in verzekering gesteld.

Huiselijk geweld leidt tot aanhouding

STEENBERGEN: De politie heeft dinsdagavond een 27-jarige inwoner van Steenbergen aangehouden voor huiselijk geweld. De man had even daarvoor zijn vriendin mishandeld. Het was niet de eerste keer dat de man zijn vriendin mishandelde. Eerder deze week moest zij zich al onder doktersbehandeling laten stellen door toegebracht letsel. De man is nu aangehouden en in verzekering gesteld.

Dronken ex slaat ruit voordeur in

OUDENBOSCH: Een dronken man heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een ruit ingeslagen van de woning van de ex-vrouw. De man was onder invloed van alcohol. De politie heeft de 42-jarige inwoner van Oudenbosch aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na een nachtje goed te hebben geslapen kon hij weer naar huis met een proces-verbaal op zak.

Auteur: Nicolette Bovenhorst