Gemeente Overbetuwe


Werkzaamheden Nuon in de Waalsprong

---

Nuon is sinds februari 2008 bezig met werkzaamheden aan de Griftdijk vanwege noodzakelijke uitbreiding van het kabelnetwerk in de Waalsprong. Er is een nieuw schakelstation in aanbouw ter hoogte van de Zegelringstraat.
fases kabelwerkzaamheden

Periode werkzaamheden en fasering

Dit informatiebulletin (deel 3) betreft de werkzaamheden tussen april en juli: het deel van de Griftdijk tussen de Groenestraat en de van Boetzelaarstraat.
Uiteraard kan er van deze planning afgeweken worden indien zich onvoorziene (weers)omstandigheden voordoen.

Soort werkzaamheden en bijkomende verkeershinder

De kabelwerkzaamheden vinden plaats langs de Griftdijk-Noord tussen de Groenestraat en de van Boetzelaerstraat. Er is voor gekozen de kabels aan de zijkant van de weg te leggen om verkeershinder zoveel mogelijk te voorkomen. De Griftdijk hoeft op geen enkel moment afgesloten te worden; wel is er in fases plaatselijk slechts één rijbaan beschikbaar. Op het kaartje hiernaast kunt u zien welk weggedeelte in welke fase aan de beurt is.
De verkeersstromen worden dan middels verkeerslichten geregeld. De fietspaden zijn dan niet toegankelijk; fietsers worden over de rijbaan geleid. Deze wijzigingen worden ter plekke aangegeven.

In gedeeltes van de straten Claustrum, Wetsteenstraat, Panfluitstraat, Dupondiusstraat en de van Boetzelaarstraat worden nieuwe kabels gelegd.
Direct aanwonenden worden rechtstreeks door Nuon geïnformeerd.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog dringende vragen m.b.t. deze werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de uitvoerder van firma Rasenberg, de heer Peter Kuijsters, op telefoonnummer 06-22790413.