Ingezonden persbericht



Persinformatie

8 februari 2008

Netwerken en solliciteren tijdens carrière event

Philips daagt professionals en studenten uit met 'Design Your Own Future'

Eindhoven, Nederland - Wat vind ik echt belangrijk in mijn ontwikkeling en hoe past Philips als start of volgende stap in mijn loopbaan? Op deze vragen krijgen studenten en professionals antwoord tijdens het Philips carrière event Design Your Own Future op 23 en 24 april op de High Tech Campus Eindhoven. Centraal daarbij staan de thema's 'vrijheid en uitdaging' in het werk. Op basis van het cv en een gesprek kunnen bezoekers een persoonlijk loopbaanadvies krijgen. Uiteraard is er de mogelijkheid om direct te solliciteren naar een groot aantal functies.

"Philips staat voor veel vrijheid en mogelijkheden je verder te ontwikkelen, voor inhoudelijk zeer uitdagende projecten en tegelijk een wezenlijke bijdrage te leveren aan gezondheid en welzijn van mensen over de hele wereld. Dat zijn kenmerken waar professionals met techniek in hun bagage of TU/HBO studenten vaak veel waarde aan hechten", aldus Job Mensink, hoofd van Philips Recruitment Marketing. "Dit event biedt daarnaast de perfecte gelegenheid voor professionals en studenten om eens na te gaan waar je staat in je loopbaan en waar je naar toe wilt. Voor veel bezoekers was dit evenement de afgelopen tien jaar de start van een boeiende en afwisselende loopbaan bij Philips."

Kennismaken
Design Your Own Future is voor Philips één van de manieren om met talenten in contact te komen. Deze kennismaking heeft haar bestaansrecht in de praktijk ruimschoots bewezen. Het bezoeken van Design Your Own Future is een ideale manier om meer te weten te komen over werken bij Philips. Bovendien kunnen bezoekers direct met medewerkers over hun werk spreken. Daarnaast zijn er presentaties over verschillende R&D projecten bij Philips, maar ook persoonlijke verhalen over hoe medewerkers omgaan met de balans tussen werken en vrije tijd. Verder zijn er interessante workshops en interviewsessies met loopbaanadviseurs. Door met persoonlijk contact het cv een gezicht te geven, zijn professionals en studenten nog beter in staat te ontdekken of Philips past als volgende stap.

Inschrijven
Design Your Own Future vindt plaats in The Strip, op de High Tech Campus Eindhoven. Professionals zijn welkom op woensdag 23 april, de studenten op donderdag 24 april. Deelname is alleen mogelijk na inschrijving via www.philips.nl/future. Deze website geeft ook meer informatie over het programma.

Gewaardeerd werkgever
In diverse onderzoeken komt Philips als één van de grootste en meest gewaardeerde werkgevers uit de bus, zowel in Nederland als in diverse andere Europese landen.

###

Voor meer informatie (