BekenT met Exact geeft gratis Exact Software tool weg


GRONINGEN, 20080423 -- BekenT met Exact geeft een handige Exact Software tool weg bij aanmelding voor de nieuwsbrief of inschrijving voor één van de gratis seminars. De Tool "Sense Report" wordt gebruikt voor een snel overzicht van de `rollen' en `rechten' binnen de Exact Software omgevingen van Exact e-Synergy en Exact Globe.

Toepassing
Uitzoeken welke gebruikers welke rechten hebben is een tijdrovende bezigheid. Hierbij bespaart de "Sense Report" tool veel tijd. In een paar handelingen wordt een duidelijk rechten- en rollenpakket gepresenteerd. Dit overzicht is waardevol voor de Exact beheerders binnen een bedrijf, ze zien op deze wijze direct welke gebruikers meer of minder rechten nodig hebben.

Seminars
BekenT met Exact informeert gebruikers van Exact Software graag over de mogelijkheden met Exact Software op het gebied van online marketing en online verkoop. Daarnaast stelt BekenT met Exact simpele, effectieve tools beschikbaar om het gebruiksgemak van Exact Software te verbeteren. De mogelijkheden die Exact Software heeft op het gebied van online marketing worden uitvoerig behandeld in de seminars die BekenT met Exact organiseert in Nederland. Inschrijven voor deze gratis seminars kan via de website BekenTmetExact.nl. Deelnemers aan de seminars maken kans op vijf kilo heerlijk Van Der Poel ijs!





BekenTmetExact