C/TAC-Align

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 23 april 2008

Ctac breidt belangen in dochterondernemingen uit

SAP-dienstverlener Ctac N.V. (Ctac) breidt haar belangen in mYuice en Yanta uit. Het belang in mYuice, dat zich richt op SAP-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB), is van 87,9% uitgebreid naar 94,5%. In Yanta, dat specialistische totaaloplossingen biedt voor de beheersing van logistieke trajecten in het MKB, is het belang vergroot van 67,5% naar 83,6%. De resterende minderheidsbelangen in mYuice en Yanta zijn in handen van het management. In vervolg op de op 28 januari 2008 aangekondigde en op 11 maart 2008 afgeronde overname van de minderheidsbelangen in Re-Spect, Alphalogic en Ctac Belgium, heeft Ctac op 22 april ook het resterende minderheidsbelang van 8,75% in Ctac Belgium gekocht. Vanaf 11 maart 2008 hield Ctac al 100% in Re-Spect en Alphalogic. Verder is de verwachting dat de MKB activiteiten van Alpha Holding (voormalig mede-eigenaar van Ctac's dochters Alphalogic Re-Spect en Ctac Belgium) per 1 juli worden geacquireerd en geïntegreerd in de Ctac organisatie. Deze activiteiten vertegenwoordigden in 2007 een omzet van ongeveer EUR 1,5 miljoen.

/ / / / / / / / / /

Profiel Ctac
Ctac is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen, actief in Nederland en België. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van SAP-systemen en hiervan afgeleide activiteiten zoals systeem upgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Service Partner en de grootste SAP-reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 200 organisaties in handel en industrie, zakelijke dienstverlening, retail, (semi) overheid en universiteiten.

Ctac had per ultimo december 2007 412 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch (Nederland).

Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC).

Noot voor de pers: