Ingezonden persbericht


Persbericht

Maconomy wint Business Objects award
OEM Partner of the Year 2007

Nederhorst den Berg, 23 april 2008 - Business Objects, marktleider op het gebied van Business Intelligence (BI) software, heeft Maconomy uitgroepen tot 'OEM Partner of the Year 2007'. Hiermee wordt het nieuwste Business Intelligence product van Maconomy, 'AnalytiX', bekroond. Maconomy werd in de EMEA-regio voor deze prijs genomineerd toen het product vorig jaar op de markt kwam.

De AnalytiX-module van Maconomy heeft twee Business Intelligence-tools die de gebruiker mogelijkheid biedt om de bedrijfsvoering vanuit verschillende invalshoeken en op allerlei niveaus te analyseren. Met 'Live Reporting' kunnen rapporten direct uit de database gegenereerd worden. 'Instant Intelligence' laat gebruikers inzoomen op essentiële details, feiten en cijfers.

"Met deze onderscheiding erkent Business Objects de mate van professionaliteit in het ontwerp van AnalytiX. Hier ben ik erg trots op. Ook onze klanten die het product gebruiken hebben laten weten zeer tevreden te zijn. Het laat echt zien dat Maconomy in staat is om business software te ontwikkelen dat waarde toevoegt aan professionele dienstenorganisaties over de hele wereld", aldus CEO van Maconomy, Hugo Dorph.

Over Maconomy
Maconomy is een wereldwijde leverancier van industriespecifieke bedrijfsoplossingen voor het beheren en controleren van projecten en processen binnen afdelingen en organisaties. De softwareoplossingen zijn gericht op financiële administratie, projectmanagement en -administratie, resourceplanning en traffic, Customer Relation Management, Human Resources, voorraden en abonnementen. Zakelijke dienstverleners zoals consultancy- en marketingcommunicatiebureaus hebben real-time inzicht in de bedrijfsprocessen, waardoor zij de bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Maconomy heeft wereldwijd meer dan 100.000 gebruikers, waaronder Mirabeau, CED-Groep, Deloitte, Edelman, VODW Marketing, KplusV, Lost Boys, Pricewaterhouse Coopers, KPMG en Publicis Groupe. Maconomy A/S is opgericht in 1989 en het hoofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen.

Meer informatie over Maconomy is te vinden via: http://www.maconomy.nl.