Voorzitter en algemeen directeur van Knight Capital Group zal op 23 april spreken op TradeTech Paris

09/04/2008 09:11

PR Newswire

LONDEN en JERSEY CITY, New Jersey, April 9 /PRNewswire/ --
Knight Capital Group, Inc. (Nasdaq: NITE) heeft vandaag bekend gemaakt dat Thomas M. Joyce, voorzitter en algemeen directeur, zal spreken als een van de hoofdsprekers op TradeTech Paris, het 8e jaarlijkse topoverleg voor de institutionele aandelenhandel en technologie, gehouden in het CNIT-Centrum in Parijs op 23 april 2008 om 13:55 Midden-Europese Tijd.

In het licht van het feit dat de zelfbeheerde aandelenhandel blijft toenemen, zal Dhr. Joyce, na zijn introductie, zijn presentatie houden. Deze presentatie, getiteld "The U.S. Perspective: What Europe Can Learn from the U.S. Marketplace" (Het Amerikaanse perspectief: wat Europa kan leren van de Amerikaanse markt) zal ingaan op zaken die gerelateerd zijn aan het implementeren van MiFID en hoe omgegaan moet worden met de steeds toenemende fragmentatie van liquiditeit binnen de Europese kapitaalmarkten.

Op TradeTech Paris, een van Europa's grootste industrieforums, zullen meer dan 100 exposanten en meer dan 75 sprekers aanwezig zijn van vooraanstaande internationale kopende en verkopende financiële ondernemingen. Zij zullen de verschillende regulatorische veranderingen en technologische innovaties bespreken die van invloed zijn op de Europese institutionele aandelenmarkt.

De presentatie zal beschikbaar zijn op de website van Knight op http://www.knight.com/MediaCenter/broadcastCenter.asp nadat de conferentie is beëindigd.

Over Knight Capital Group
Knight Capital Group, Inc. (Nasdaq: NITE) is een toonaangevend financieel dienstverleningsbedrijf dat - verspreid over een veelheid aan vermogensklassen - kopers, verkopers en institutionele klanten elektronische en telefonische toegang verleent tot de kapitaalmarkten. Daarnaast verzorgt het bedrijf vermogensbeheer voor institutionele- en private klanten. Ons bedrijf, dat actief is op de wereldwijde markten, verleent toegang tot de markten en verzorgt transactie-uitvoeringsdiensten in bijna alle Amerikaanse aandelen en een groot aantal internationale effecten, futures, opties, buitenlandse valuta en fixed income-beleggingen. We bieden kwalitatief hoge transactie-uitvoeringen aan door middel van natuurlijke liquiditeit, kapitaalbemiddeling en handelstechnologie, met uitstekende producten en diensten die alpha-creatie en kapitaalvorming ondersteunen. Onze kapitaalbeheerder, Deephaven Capital Management, is een wereldwijde alternatieve investeringsbeheerder met vele strategieën en is gericht op het leveren van aantrekkelijke, naar risicograad gewogen opbrengsten die weinig invloed ondervinden van de bredere markten. Ga voor meer informatie over Knight naar www.knight.com.

Website: http://www.knight.com

Kara Fitzsimmons, Director, Media Relations, +1-201-356-1523, kfitzsimmons@knight.com, of Margaret Wyrwwas, Senior Managing Director Communications, Marketing, & Investor Relations, +1-201-557-6954, mwyrwas@knight.com, of voor vragen van de media tijdens de TradeTech Paris conferentie van 22 april tot 25 april, Ludwig Marek, Vice President, Marketing Communications, Institutional Group, +1-201-356-1506, lmarek@knight.com, allen van Knight Capital Group, Inc.