Gemeente Lingewaard


Lingewaard Promotie Award

Het gemeentebestuur wil ook dit jaar de Lingewaard Promotie Award uitreiken. De waarderingsprijs wordt door de gemeente toegekend aan een bedrijf of commerciële organisatie die zich op bijzondere wijze heeft weten te profileren. Ondernemers kunnen zich tot en met 15 februari 2008 aanmelden om hun bedrijf kandidaat te stellen. Ook werknemers en inwoners van Lingewaard kunnen een bedrijf nomineren dat een bijzondere prestatie heeft geleverd.

De Promotie Award Lingewaard bestaat uit een artistiek aandenken, gemaakt door kunstenaar Marjo Wiltingh. Bovendien wordt door de gemeente 2.000 euro beschikbaar gesteld die de winnaar mag besteden aan een maatschappelijk project binnen de gemeentegrenzen. De uitreiking vindt plaats op 23 april 2007 rond 14 uur tijdens de Bedrijven Kontaktdagen in De Rijnhal te Arnhem.

Criteria
De gemeente heeft beoordelingscriteria geformuleerd om de ondernemersprijs toe te kennen.

De ondernemer:

* is creatief en innovatief;

* is maatschappelijk betrokken;

* heeft aandacht voor milieu en goede arbeidsomstandigheden;
* heeft een uniek product op de markt gebracht;
* heeft gebruikgemaakt van publiciteitsmogelijkheden.

Het college van burgemeester en wethouders wil dat alle bedrijven, uit groot-, midden-, en kleinbedrijf, kunnen meedingen naar de prijs. De bedrijven moeten wel in onze gemeente gevestigd zijn en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Bedrijven die zich vorig jaar hebben aangemeld, worden opgeroepen opnieuw mee te doen. Een selectiecommissie bestaande uit de directeur van de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland, vertegenwoordigers van de VERON en de gemeente, zal uit de inzendingen de winnaar kiezen.

Meer informatie en aanmeldingen bij de bedrijvencontactfunctionaris Han van der Beek, 026-3260324 of via bedrijvencontact@lingewaard.nl.