Time : 16:39:10
Date : 16 April 2008
Sender Name: fieldcommunication/Urbancommunication

Radio Be One wordt Radio BEE .. (voor 1 dag)

Woensdag 23 april is BEE-day bij Radio Be One, en dit naar aanleiding van de Vlaamse dvd-release van de animatiefilm BEE Movie. Stan Van Samang en Roel Vanderstukken, die hun stem leenden aan twee personages uit de film, tekenden alvast present voor een dubbelinterview. Ook Barry B. Benson - het hoofdpersonage - bevestigde zijn aanwezigheid.

Vanaf 23 april ligt de Vlaamse versie van de dvd van BEE Movie in de rekken. Radio Be One vond dat het deze release niet onopgemerkt kon laten voorbijgaan, en doopte deze dag prompt tot "BEE-day", een dag in teken van de bij. Be One geeft die dag maar liefst 50 dvd's van BEE Movie weg. Luisteraars die kans willen maken op een exemplaar dienen de oren te spitsen, want bij elk zoemgeluid is het sms'en geblazen.

Het filmitem met Liv Van Aelst, dat over de middag geprogrammeerd staat, staat volledig in teken van BEE Movie. Een gesprek met Stan Van Samang en Roel Vanderstukken, respectievelijk Adam en Ken in de film, mag dan ook niet ontbreken.
Beide heren zijn al in de studio gespot, samen met hun kompaan Barry B. Benson.

Voor de liefhebbers van inside jokes en woordspelingen is de muziekprogrammatie zoveel mogelijk in een "bee-kleedje" gestopt. Bereid u alvast voor op een dagje Bee Gees, UB 40, The Beatles, ... en meer van dit alles.

Ook Cookie Boy, de culinaire tip van Jeroen De Pauw, dompelt de luisteraar onder in de wereld van de bijen. Hij zal ons het gebruik van honing in de keuken leren appreciëren.

Redenen genoeg dus om op woensdag 23 april af te stemmen op radio Be One!

Voor de frequenties van Radio Be One, kijk op
http://www.beoneradio.be/frequenties.aspx

Voor meer informatie
UrbanCommunication
Dymph Wortelboer, Pieter Vos
Sint-Annadreef 68b
1020 Brussel
02 478 78 38
dymph@urbancommunication.be
pieter@urbancommunication.be

URL: http://www.beoneradio.be/home.aspx http://www.beoneradio.be/frequenties.aspx
Picture: http://www.belgadirect.be/Files/fieldurban_20080416_162851_117/fieldurban_20080416_162851_117_Att_2.JPG