Gemeente Lisse

Gratis klimaatgids voor inwoners Lisse

Cover klimaatgids

Inwoners van Lisse kunnen gratis de Klimaatgids van Stichting Natuur en Milieu afhalen bij het gemeentehuis en de openbare bibliotheek.

De Klimaatgids is een handzaam boekje met tips over wat u zelf kunt doen om energie te besparen en een bijdrage te leveren aan een beter klimaat. En niet te vergeten, aan uw portemonnee! In het boekje vindt u bovendien een aantal kortingsbonnen, bijvoorbeeld voor een zuinige wasmachine. De tips zijn geïllustreerd met leuke cartoons. De Klimaatgids is af te halen in het gemeentehuis en de bibliotheek (Koninginneweg 79a). Op=op!

Wat doet de gemeente voor het milieu?

De gemeente Lisse is zelf ook actief met het verminderen van de CO2-uitstoot, via het klimaatbeleid. In het kader van dit klimaatbeleid neemt de gemeente bijvoorbeeld energiebesparende maatregelen in het gemeentehuis, zoals het toepassen van energiezuinige lampen op plaatsen waar dat mogelijk is. Voor het energiegebruik van de gemeente (inclusief de openbare verlichting) wordt duurzame energie ingekocht. Deze energie is afkomstig van vernieuwbare energiebronnen zon en wind.

Laatst gewijzigd op: 21-4-2008 16:25