Ingezonden persbericht

Ferry Maat's Soulshow nu wekelijks als podcast verkrijgbaar

Naarden, 23 april 2008 | Vanaf vandaag is Ferry Maat's 'Soulshow' wekelijks via radioveronica.nl als podcast te downloaden. Na het succes van de podcast Soulshow Top 100 zijn er veel verzoeken bij Radio Veronica binnengekomen voor het wekelijkse programma als podcast.

Radio Veronica-DJ Ferry Maat biedt vanaf nu wekelijks zijn 'Soulshow' aan als podcast. Via de website radioveronica.nl kunnen alle luisteraars van de 'Soulshow' zich abonneren op deze service waardoor iedere week de nieuwste 'Soulshow' automatisch wordt gedownload. De 'Soulshow' is elke zaterdag tussen 19.00 en 21.00 uur te horen bij Radio Veronica.

Soulshow Top 100
De podcast van de 'Soulshow Top 100', die afgelopen oktober werd uitgezonden om het 35-jarig bestaan van de 'Soulshow' te vieren, is vanaf vandaag weer in zijn geheel te downloaden via radioveronica.nl. Afgelopen oktober stond deze podcast binnen één dag op nummer 1 bij iTunes Store Nederland.

Soulshow
De 'Soulshow' met Radio Veronica-DJ Ferry Maat iedere zaterdag tussen 19.00 en 21.00 uur bij Radio Veronica. De 'Soulshow' is momenteel het best beluisterde radioprogramma op zaterdag tussen 19.00 en 21.00 uur bij mannen in de leeftijd 20-49 jaar.
Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, Colin Banks, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, kabel, internet, Astra-satelliet en Digitenne te ontvangen.



Ingezonden persbericht