KPN NV


KPN sluit 50.000ste BlackBerry-abonnement af

Den Haag, 23-4-08

Steeds meer ondernemers ontdekken gemak van mobiel e-mailen

KPN heeft inmiddels 50.000 BlackBerry-gebruikers succesvol aangesloten op zijn netwerk. Het beste en snelste netwerk van Nederland. Met BlackBerry van KPN beschikken ondernemers die onderweg zijn over dezelfde faciliteiten als op de zaak. Ze bellen en e-mailen op de plek waar het hen uitkomt. Een normaal (Qwerty) toetsenbord en groter scherm zorgen voor gebruiksgemak. De 50.000ste klant, Ruud de Haas, directeur ICT bij het Holland Casino te Hoofddorp, kreeg van KPN gratis een gloednieuwe BlackBerry® Curve(TM) 8310 aangeboden. De uitreiking vond plaats bij business partner van KPN MBC te Hoofddorp.

Toenemende vraag naar mobiel werken

Ondernemers kiezen steeds vaker voor het BlackBerry-abonnement van KPN. Dat maakt het mogelijk om op een betaalbare manier met één mobiel toestel te bellen en e-mailen. De ondernemer kan met BlackBerry ook onderweg een offerte per e-mail ontvangen en daarop direct reageren. Uit recent marktonderzoek, uitgevoerd in opdracht van KPN, werd duidelijk dat ondernemers flexibel willen zijn in hun werk. "Mobiel werken moet toegankelijk zijn voor iedere ondernemer", zegt Esther van Zeggeren, commercieel directeur Zakelijke Markt bij KPN. "We hebben voor elke ondernemer een passend abonnement tegen een gunstige prijs. Daarnaast bleek dat ondernemers functionele toestellen een pré vinden. De nieuwe toestellen van KPN beschikken dan ook over een normaal toetsenbord, een groter beeldscherm en zijn makkelijk in gebruik. Mobiel e-mailen wordt zo echt makkelijk voor ondernemers." Behalve in het dagelijks gebruik voor `kantoorzaken' wordt BlackBerry ook steeds vaker gebruikt voor navigatie met KPN OpWeg.

Ervaar zelf het gemak

Klanten kunnen mobiel e-mailen nu twee maanden lang gratis uitproberen. Wie een abonnement neemt, betaalt daarna EUR 9,95 per maand. Ervaar zelf het gemak van mobiel e-mailen door het Grote Goeiemoggel Spel op kpn.com/email te spelen. Meer informatie over de mobiel e-mail abonnementen en de nieuwste mobiele toestellen van KPN is te vinden op kpn.com/email, bij de business partners van KPN, KPN Primafoon of telefonisch via 0800-0105.