Randstad Holding NV

Deze openbare mededeling is niet voor vrijgave, publicatie of distributie, in of naar de Verenigde Staten van Amerika, Japan, Australië of Canada. Deze openbare mededeling dient niet te worden opgevat als een uitbreiding van het bod zoals in deze openbare mededeling genoemd in de Verenigde Staten van Amerika, Japan, Australië of Canada. Deze openbare mededeling dient niet te worden opgevat als een bod noch een aanbieding om aandelen te kopen.

Randstad-aandeelhouders verlenen goedkeuring aan bod op Vedior
Tijdens de vandaag gehouden Buitengewone Vergadering van Aandeelhouders van Randstad Holding nv ("Randstad"), hebben de Randstad-aandeelhouders hun goedkeuring verleend aan de volgende besluiten van de raad van bestuur:

· De voorgenomen overname van Vedior N.V. ("Vedior") door middel van het Bod, uitgebracht op 2 april 2008, de maatregelen ter effectuering van het Bod en de transacties die uit het Bod voortvloeien
· De uitbreiding van het maatschappelijk kapitaal van Randstad en, onder voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan, de uitgifte van nieuwe gewone aandelen Randstad per de Dag van Overdracht
· De benoemingen van Brian Wilkinson en Greg Netland als leden van de raad van bestuur onder voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan en van toepassing per de Dag van Overdracht
· De benoemingen van Beverley Hodson en Henri Giscard d'Estaing als leden van de raad van commissarissen onder onder voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan en van toepassing per de Dag van Overdracht
· Het voorstel om de Statuten te wijzigen betrekking hebbend op de uitbreiding van het maatschappelijk kapitaal, veranderingen in de bepalingen omtrent de preferente aandelen B waarna ze als eigen vermogen kwalificeren onder IFRS, en enkele technische wijzigingen

Als onderdeel van de maatregelen ter effectuering van het Bod en de transacties die uit het Bod voortvloeien, is de schuldfinanciering besproken. De schuldfinanciering die vooraf gegarandeerd was door ABN-Amro en ING, is succesvol gesyndiceerd. Dankzij deze syndicering heeft de gemiddelde looptijd kunnen verbeteren door de omvang van de 5-jarige gesyndiceerde lening van ¤ 2,5 miljard te verhogen naar ¤ 2,7 miljard. Tegelijkertijd heeft Randstad het 364-daagse overbruggingskrediet, dat aanvankelijk gepland stond op ¤ 300 miljoen, verlaagd naar ¤ 100 miljoen.

Biografieën van de nieuwe leden van de raad van bestuur:

Brian Wilkinson (1956) heeft de Britse nationaliteit en is sinds mei 2003 lid van de Board of Management van Vedior. Brian kwam bij de Vedior groep in 1999 in de functie van UK development manager. Sinds mei 2002 was hij verantwoordelijk voor de operatie in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië, Nieuw-Zeeland, India, Singapore, Hong Kong, het Midden-Oosten, Sri Lanka en Maleisië. In 2006 werd hij tevens verantwoordelijk voor de Vedioractiviteiten in Portugal en Scandinavië.

Greg Netland (1962) heeft de Amerikaanse nationaliteit, kwam in 1999 bij Vedior door de overname van Select en vervulde sinds 2003 de functie van Chief Executive voor Vedior Noord-Amerika. Voorafgaand aan deze benoeming was hij Chief Operating Officer en Executive Vice President van Business Development van deze werkmaatschappij.

Biografieën van de nieuwe leden van de raad van commissarissen:

Beverley Hodson (1951) heeft de Britse nationaliteit en is sinds april 2006 lid van de raad van commissarissen van Vedior. Voorheen vervulde zij bij WH Smith Group PLC de functie van Retail Managing Director en daarvoor had zij een leidinggevende positie binnen Sears PLC en the Boots Company PLC. Zij is tevens niet-uitvoerend bestuurslid bij First Milk, Robert Wiseman Dairies PLC en Iforce Holdings Ltd.

Henri Giscard d'Estaing (1956) heeft de Franse nationaliteit en is sinds april 2006 lid van de raad van commissarissen van Vedior. Sinds 2002 is hij voorzitter van de raad van bestuur en CEO van Club Méditerranée S.A. Voorafgaand aan zijn toetreding tot Club Méditerranée in 1997, vervulde hij diverse managementfuncties bij Danone Group en Cofremca. Hij is lid van de Board of Directors van Groupe Casino Guichard-Perrachon S.A.

Conference call
De presentatie en de Q & A zijn na afloop beschikbaar op onze website vanaf vandaag 18.00 uur. De link is: http://www.ir.randstad.com/presentations.cfm. De presentatie is in het Nederlands, maar is simultaan vertaald naar het Engels.

Randstad Holding nv
Postbus 1100 NL-1100 AP Amsterdam z.o. , Diemen, 1112 TC
---