Line 6 Micro Spider(TM) nu verkrijgbaar

CALABASAS, Californië, April 23 /PRNewswire/ --

- Nieuwe, op batterijen lopende alleskunner in de Spider familie -

Line 6, Inc. (http://www.line6.com), een bedrijf dat de toon aangeeft in de 'amp modeling'-technologie, heeft vandaag aangekondigd dat de verkoop van de Micro Spider begonnen is. Dit is de beste vriend van de reizende gitarist en een sterke uitbreiding van de succesvolle Spider III-familie van 'modeling'-versterkers. De Micro Spider is nu overal ter wereld verkrijgbaar. De Micro Spider beroemt zich op intuïtieve functionaliteit, volledige veelzijdigheid en een sensationeel geluid. De Micro Spider heeft een heel arsenaal aan geweldige versterkermodellen, een Smart Control FX-interface (inclusief reverb, chorus, tremolo en meer) en is tevens een nauwkeurig en gevoelig stemapparaat. De Micro Spider biedt karakter en flexibiliteit, die zelfs twee keer zo grote versterkers niet kunnen benaderen. Bovendien is de Micro Spider licht van gewicht en draagbaar, waardoor het een unieke flexibiliteit heeft: de Spider staat altijd paraat, waar en wanneer inspiratie ook toeslaat.
Dit kleine stoere doosje bevat een hoop spierballen: Het geluid van zes C-batterijen die zes watt aan gillende elektriciteit door een 6,5 inch luidspreker jagen, heeft nog nooit zo wild geklonken. En met zijn rechtstreekse output in Spiderstijl is de Micro Spider ideaal voor oefenen met de koptelefoon op en het gemakkelijk maken van directe opnames. Thuis of op het strand, in de studio of achterin de toerbus, dit is de Line 6 ervaring van wereldklasse.
"Micro Spider is luid, snel en is niet te houden", zegt Darrell Smith, manager van de Line 6 productenserie. "De combinatie van flexibiliteit, gemak en onversneden Spider III-rauwheid maken de Micro Spider even krachtig als draagbaar."
Adviesprijs: US$ 195

Over Line 6, Inc.
Line 6 werd opgericht in 1996 en is wereldberoemd geworden door het ontwikkelen van apparatuur die voldoet aan de normen voor de studio en het toneel. Een van zijn producten is de prijzenwinnende POD(R). Het hoofdkwartier van Line 6 staat in Calabasas, Californië en het bedrijf is vertegenwoordigd in meer dan 60 landen overal in de wereld. Line 6 heeft kantoren in de VS, China en het VK. Meer informatie is te vinden op: http://www.line6.com.

Website: http://www.line6.com

Krista Shue, directrice PR van Line 6, Inc., +1-818-575-3824, kshue@line6.com