Ingezonden persbericht

DHVG trouw aan Christijan Albers

Vastgoedontwikkelaar DHVG heeft besloten om de sponsorovereenkomst met DTM-coureur Christijan Albers te verlengen. Het logo van de Rotterdamse onderneming staat daarom ook dit jaar op de helm en het racepak van de 29-jarige Nederlander, die in 2003 nog vice-kampioen werd in de Deutsche Tourwagen Masters. Ook krijgt het logo van DHVG een plek op de Futurecom-TME Audi A4 van Albers.

"Ik ken David al heel erg lang en ik weet dat hij zelf ook een uitstekend autocoureur is", zei Christijan Albers, de enige Nederlandse coureur in de DTM-klasse. "Dat maakt me extra trots dat hij me steunt bij mijn beslissing om dit jaar in de DTM te rijden, een klasse waarin ik in het verleden al zeer succesvol ben geweest. Dit jaar zal het moeilijk worden om races te winnen, maar ik ben ervan overtuigd dat ik wel wat mooie dingen kan laten zien met mijn Audi A4 en op die manier DHVG goed kan promoten op de internationale racecircuits."

David Hart van DHVG liet weten: "Ik ben ondernemer pur sang en racefan in hart en nieren. Wat Christijan tot nu toe heeft bereikt vind ik geweldig en daarom wil ik hem graag steunen bij deze nieuwe stap in zijn loopbaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij het talent en het karakter heeft om terug aan de top te keren in de DTM."

DHVG is een beleggings- en ontwikkelingsmaatschappij gericht op voornamelijk (haven-gerelateerd) logistiek- en overig vastgoed, opgericht in 1995. De onderneming opereert vanuit haar kantoor in Schiedam en is actief door geheel Nederland en over de grens, zoals België en Roemenie. De activiteiten zijn gestructureerd in een drietal hoofddisciplines, te weten: beleggingen, ontwikkelingsprojecten en overige vastgoed gerelateerde investeringen. DHVG heeft momenteel een belegd vermogen van circa 300 miljoen. Bezoek voor meer informatie www.dhvg.nl.

Noot voor redacties: (

Ingezonden persbericht