Line 6 kondigt internationale uitbreiding van zijn online aanwezigheid aan

CALABASAS, Californië, April 23 /PRNewswire/ --

- Website van Line 6 gelocaliseerd in Duits en Frans voor een interactieve, verkennende ervaring voor muzikanten -

Line 6, Inc. (http://www.line6.com), sectorleider in 'modeling'-technologie voor muziekproducten, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn online aanwezigheid heeft uitgebreid met de lancering van websites specifiek voor de Franstalige en Duitstalige markten. De sites zijn te vinden op http://fr.line6.com en http://de.line6.com.
"We willen graag voorloper zijn wat betreft websites door alomvattende video, audio en interactieve demo's aan te bieden, waarmee muzikanten in staat zullen zijn om de diepgang en functionaliteit van onze producten te begrijpen," aldus Erik Tarkiainen, vice-president van marketingcommunicatie, Line 6, Inc. "Nu de lancering van onze Franstalige en Duitstalige sites een feit is, delen we deze ervaring graag met een nog groter aantal muzikanten over de hele wereld."
De website van Line 6 blijft groeien als een hulpbron voor muzikanten. Het was één van de eerste bedrijven in de sector voor muziekinstrumenten dat zich richtte op het creëren van een online omgeving voor het presenteren van informatie over zijn producten met behulp van multimedia-inhoud. Alleen al in 2007 werd de website meer dan zes miljoen maal bezocht door mensen uit meer dan 200 landen.

Over Line 6, Inc.
Line 6 werd opgericht in 1996 en is wereldberoemd geworden door het ontwikkelen van apparatuur die voldoet aan de normen voor de studio en het toneel. Een van zijn producten is de prijzenwinnende POD(R). Het hoofdkwartier van Line 6 staat in Calabasas, Californië en het bedrijf is vertegenwoordigd in meer dan 60 landen overal in de wereld. Line 6 heeft kantoren in de VS, China en het VK. Meer informatie is te vinden op: http://www.line6.com.

Website: http://www.line6.com
http://fr.line6.com
http://de.line6.com
Krista Shue, directrice PR, Line 6, Inc., +1-818-917-6588, kshue@line6.com