Politie Zeeland


---


O-802-2008 Inbraak in zwembad in Nieuwerkerk
In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in het zwembad in Nieuwerkerk.
Er werd een deur geforceerd en uit het kantoor werden een kluis met daarin enkele tientallen euro's en een envelop met wat kleingeld gestolen.

Z-803-2008 Poging diefstal, Nieuwvliet
Woensdag omstreeks 12.30 uur betrapte een winkelier in de Dorpsstraat in Nieuwvliet een onbekende man die bij de achterdeur van zijn winkel in een sleutelkastje stond te rommelen.
In het kastje hangen diverse sleutels, o.a. van voertuigen. De winkelier sprak de man aan, deze liep gelijk naar buiten, stapte in een auto en reed weg.

O-804-2008 Zakkenrollen, Goes
In Goes werden woensdag drie aangiftes van zakkenrollen gedaan.
Uit de portemonnee van een vrouw werden 's ochtends in de stationshal enkele tientallen euro's en persoonlijke papieren gestolen. In het tunneltje naar het perron werd, eveneens 's ochtends uit de tas van een andere vrouw een portemonnee met daarin meer dan honderd euro en persoonlijke papieren gestolen. In de middag, omstreeks 14.45 uur, werd in het centrum de portemonnee van een vrouw gestolen. Wat er in de portemonnee zat, is onbekend.

W-805-2008 Ongeval in Westkapelle
In de tuin van een woning aan de Baaiweg in Westkapelle raakte woensdag om 15.15 uur de bewoonster met haar been in een tuinfrees.
De 40-jarige vrouw was met de frees in haar tuin aan het werk toen zij daarin met haar been terechtkwam. De traumaheli kwam ter plaatse en heeft de vrouw naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.
(Hoe de vrouw met haar been in de frees terechtkwam en wat de aard van het letsel is, is niet bekend)





Politie Zeeland