Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T
Eindhoven, 23-04-2008

Vacansoleil verdubbelt boekingen meivakantie

Vacansoleil Camping Holidays heeft voor 2008 twee keer zo veel boekingen voor de meivakantie genoteerd als vorig jaar. Daarmee wordt de trend voortgezet dat veel families tijdens de voorjaarsvakantie van hun kinderen op vakantie willen gaan.

De meivakantie wordt bij veel Nederlandse gezinnen steeds populairder. Niet alleen als korte vakantie dicht bij huis, maar steeds vaker wordt deze periode benut als hoofdvakantie van twee weken naar bestemmingen verder weg. Campings in bijvoorbeeld Toscane, de Costa Brava en Zuid-Frankrijk worden goed geboekt. De meivakantie is voor de meeste scholen dit jaar van 26 april t/m 12 mei.

Klanten noemen als reden voor hun keuze vooral de lagere prijzen in het voorseizoen. Ook het feit dat in deze periode veel feestdagen vallen wordt genoemd, waardoor er minder vakantiedagen hoeven te worden opgenomen. Vaak wordt dat benut om later in het seizoen een tweede vakantie te boeken.

Vacansoleil heeft op deze trend ingehaakt met veel extra voordelige aanbiedingen in de meivakantie-periode, waar veel gebruik van is gemaakt. Alle aanbiedingen staan op de site www.vacansoleil.nl

Vacansoleil heeft camping eigenaren in het verleden met klem verzocht om meer aandacht te besteden aan deze steeds belangrijker wordende Nederlandse vakantieperiode. Dat heeft geresulteerd in het feit dat faciliteiten op de camping vroeger geopend worden. Vacansoleil hanteert gegarandeerde openingsdata voor o.a. restaurants en zwembaden op de camping. Dat is voor veel klanten een extra reden geweest om voor een voorjaarsvakantie te kiezen.

EINDE BERICHT



Ingezonden persbericht