Politie Gelderland-Midden

Gewapende overval op winkel Arnhem-Centrum

Publicatiedatum: 24-4-2008 18:05:27

ARNHEM - Bij een winkel aan de Jansstraat in de Arnhemse binnenstad heeft donderdagmiddag een gewapende overval plaatsgevonden. Niemand raakte daarbij gewond. De politie is een onderzoek begonnen en roept eventuele getuigen op te reageren.

Even voor vijf uur liep de overvaller de zaak binnen en eiste geld onder dreiging van een vuurwapen of iets wat daarop leek. Op dat moment waren er geen klanten in de zaak. De overvaller wist er uiteindelijk vandoor te gaan met geld. Onbekend is waar hij heen gevlucht is.

Meerdere voorbijgangers
Volgens het winkelpersoneel ging het om een man van tussen de 20 en 30 jaar oud met een donker getinte huid. De man zou een soort haarband gedragen hebben en een lichtgrijs vest. Gezien het tijdstip van de overval moeten er meerdere voorbijgangers zijn geweest die wellicht de dader de zaak in of uit hebben zien lopen. Die getuigen worden dan ook verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via e-mail RechercheArnhem@gelderland-midden.politie.nl. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

voor nadere informatie:
Paul Koetsier | Perspiket politie Gelderland-Midden Telefoon: 026 - 376 3055 (tot uiterlijk 19.00 uur)
---