Groep Colruyt

23/04/2008

Heropening volledig vernieuwde Colruyt Eeklo op woensdag 23 april 2008

Vanaf woensdag 23 april kunnen klanten uit Eeklo en omgeving de volledig vernieuwde Colruyt Eeklo ontdekken en opnieuw profiteren van de laagste prijzen in de streek. De verbouwingswerken die begin dit jaar werden gestart zijn namelijk achter de rug.

De totale winkeloppervlakte van Colruyt Eeklo is vergroot. Dankzij deze uitbreiding kan Colruyt Eeklo zijn klanten een ruimer en ook nieuw assortiment aanbieden:

o Broodspecialiteiten in de diepvries

In de diepvriesafdeling van Colruyt Eeklo vinden klanten vanaf nu verschillende soorten af te bakken brood. Zo bieden we onze klanten de mogelijkheid om op elk moment vers en krokant brood op tafel te zetten in slechts enkele minuten. Er is een grote keuze: traditionele broden, ontbijtkoeken, speciale broodjes, enz.

o Nieuwe beenhouwerij

De vernieuwde Colruyt Eeklo heeft ook een nieuwe beenhouwerij met zelfbediening. Een ruim aanbod vers kwaliteitsvlees wordt er verpakt in handige schaaltjes en klaargelegd in een zelfbedieningstoog. Klanten kiezen zelf hun vlees, dat door 6 ervaren beenhouwers ter plaatse wordt versneden, en kunnen het onmiddellijk meenemen.

o Meer verse producten

De 'gekoelde versmarkt' - de gekoelde ruimte waarin de verse producten worden bewaard - is vergroot en biedt plaats aan een uitgebreider aanbod verse producten. Klanten vinden er nu nog meer groenten en fruit, meer zuivelproducten en charcuterie en ook verschillende bereide gerechten en slaatjes.

o Een uitgebreider assortiment niet-voedingsartikelen

In de niet-voedingsafdeling van Colruyt Eeklo vinden klanten een uitgebreider assortiment speelgoed, multimedia, papierwaren, textiel en andere niet-voedingsartikelen. Bovendien ontdekken ze ook een waaier aan seizoensartikelen. Momenteel staan de barbecue-accessoires en de tuinartikelen in de kijker.

o Nieuwe kassa's en ruimere parking

In de vernieuwde Colruyt Eeklo is niet alleen een uitgebreider assortiment terug te vinden. Ook onze kassa's werden onder handen genomen. De kassameubels zijn compacter geworden en elke kassabediende werkt voortaan met een gebruiksvriendelijk aanraakscherm. Bovendien zijn er extra kassameubels bijgekomen. In totaal zijn er nu 11 kassa's ter beschikking van de klanten. Dit alles zorgt voor een nog vlottere bediening van de klanten.

De parking van Colruyt Eeklo is uitgebreid met 30 extra parkeerplaatsen.

Véronique Boxoen, de nieuwe gerant van Colruyt Eeklo, is alvast zeer tevreden over de verbouwingswerken. Ze kijkt er ook naar uit om de klanten in een vernieuwde en vooral grotere winkel te ontvangen: "Het assortiment in Colruyt Eeklo is enorm uitgebreid. Onze klanten zullen dus nog meer keuze hebben, in al onze afdelingen. En doordat er meer kassa's zijn bijgekomen, zullen we de klanten nog beter en vlotter kunnen bedienen."

Gerant Véronique Boxoen wordt bijgestaan door een ploeg van 46 enthousiaste medewerkers, waaronder 6 nieuw aangeworven personeelsleden. In de zelfbedieningsbeenhouwerij staan 6 beenhouwers klaar.

Boxoen: "We hebben alle producten zo efficiënt mogelijk geschikt in de rekken, zodat het winkelen voor onze klanten nog aangenamer wordt. Mocht een klant toch twijfels hebben, we weten alles staan, dus kunnen we hem of haar snel wegwijs maken. We zijn helemaal klaar om hen van harte welkom te heten in onze vernieuwde winkel!"

Meer info? Bel Tim De Meyer (persverantwoordelijke Groep Colruyt) op 02 360 10 40

Colruyt Eeklo
Vrombautstraat 24
9900 Eeklo

Tel. winkel: 09 377 51 98
Tel. beenhouwerij: 09 378 22 80

Openingsuren:

ma - do: 9 - 20u
vr: 9 - 21u
za: 9 - 19u