Gemeente Haren

Winnaar wordt morgenavond bekend gemaakt - Opkomst publieksenquête stemt tot tevredenheid

24/04/2008

College Vandaag is de laatste mogelijkheid om uw stem voor één van de visies voor het nieuwe gemeentehuis door te geven. Tot 24:00 uur kunt u op de website http://www.harenkiest.nl/ uw keuze kenbaar maken. De uitslag van de publieksenquête wordt op 25 april om 17.00 uur bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein.

Door problemen bij postbezorger Business Post heeft niet iedere inwoner van Haren voorafgaand aan de stemperiode een stemcode ontvangen. We hebben daarna hard gewerkt om de problemen op te lossen. Wie geen stemcode had ontvangen kon bellen met een speciaal telefoonnummer of een bericht sturen via de website. Hiermee hopen we iedereen die dat wilde in die gelegenheid te hebben gesteld om te stemmen.

Meer informatie op http://www.harenkiest.nl/

Winnaar wordt morgenavond bekend gemaakt

Opkomst publieksenquête stemt tot tevredenheid
De afgelopen twee weken is er veel gestemd. Veel Harenaars hebben hun voorkeur voor een visie inmiddels laten blijken. Woensdagmiddag 12:00 uur - waren er inmiddels 3.276 stemmen uitgebracht, dat is 22 procent van de stemgerechtigde inwoners.

Wethouder Liesbeth Boekel maakt morgen, vrijdag 25 april, om 17.00 uur bekend wie de winnaar is van de eerste publieksenquête in de gemeente Haren. De bekendmaking gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.