Ingezonden persbericht


Veel Highlights op 20e Landgoedfair Beeckestijn

Velsen-Zuid: Van zondag 27 april t/m hemelvaartsdag 1 mei 2008 wordt er op Landgoed Beeckestijn te Velsen-Zuid de twintigste Landgoedfair georganiseerd. In de 20 jaar dat op Landgoed Beeckestijn de Fair wordt georganiseerd, zijn er vele andere buitenbeurzen met een zelfde karakter bij gekomen. En toch blijft Landgoedfair op Beeckestijn ongeëvenaard. Jaarlijks genieten vele duizenden bezoekers met volle teugen van de geneugten van het goede leven in deze mooiste tuin van Nederland, waar de allerleukste shoppingadressen met allerlei lifestyleproducten zijn verzameld. Ruim 150 gespecialiseerde ondernemers uit binnen en buitenland presenteren een breed assortiment en een grote variëteit aan producten op het gebied van lifestyle, wonen, huis, tuin, persoonlijke verzorging, kleding, sieraden, hobby, vrije tijd, recreatie, enz. Voor het hele gezin, voor jong en oud is er van alles te vinden: van romantische brocante tot trendy tuinmeubelen, van landelijke kleding tot de lekkerste en ambachtelijk bereide hapjes, enz. Naast veel nieuwe spullen zijn er ook artikelen uit Moeders en Grootmoeders Tijd te bewonderen. Op standplaats B8 kunnen honderden oude Plaatjesalbums, waaronder de nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse, de albums Piggelmee, Flipje Tiel en veel andere bloemen- en plantenalbums, enz. van verzamelaar Anton Siedsma uit Hoofddorp worden ingekeken, geruild, gekocht, verkocht en ook getaxeerd. Iedereen wordt aangeraden verzamelwaar aan Plaatjesalbums of losse plaatjes, voetbal, natuur, enz. mee naar Beeckestijn te nemen om de waarde ervan te laten bepalen of het materiaal te verkopen. Ook zijn schitterende collectie Schoolplaten doen een ieder terugdenken aan die goede oude Schooltijd.

Heerlijk Buitenleven met veel Highlights

Naast veel kijkgenot staat de Landgoedfair Beeckestijn garant voor Heerlijk Buitenleven met eet-, drink-, shop-, show- en luisterplezier. Deze oudste en meest toonaangevende buitenfair van Nederland presenteert tijdens het 20 jarig jubileum een aantal spectaculaire highlights. Nieuw op Beeckestijn is dit jaar de Tuinkunstlaan. Beeldhouwers en andere tuinkunstenaars tonen hun creaties en ontwerpen in een aparte laan. Hier kunnen bezoekers in alle rust stilstaan bij veel bijzondere objecten. Een ander groen highlight is ongetwijfeld de versierde vijver in het hart van het landgoed. Marleen de Wit, aanstormend talent uit de florale wereld, decoreert het wateroppervlak met mozaïeken van kleurrijke boomschijven en boomstammen. Er zijn modeshows, die u een goed beeld geven van wat de fair te bieden heeft aan kleding en accessoires. Bijzondere workshops en demonstraties maken het Heerlijke Buitenleven nóg actiever. De 20ste editie van Landgoedfair Beeckestijn wordt sfeervoller dan ooit. Zo wordt er heel veel live muziek gemaakt. Theatergroepen en andere podiumkunstenaars bezorgen bezoekers een bijzonder kleurrijke dag. En uiteraard is er veel aandacht voor verwennerij. Zo komen er grote terrassen waar culinaire lekkernijen worden geserveerd. Wie liever in alle rust wil eten met een gezellige groep, trekt zich met een gevulde picknickmand terug op een zonnige plek. Vaste bezoekers komen er ieder jaar speciaal voor terug: op Landgoedfair Beeckestijn bloeien de mooiste bloemen en planten. Speciaal geselecteerde kwekers nemen de mooiste voorjaars- en zomertoppers voor u mee. Bloembinders laten u zien hoe u van bloemen en groen kleurrijke versieringen maakt voor huis en tuin. Landgoedfair Beeckestijn is de plek bij uitstek om te genieten van het voorjaar. En dit jaar wordt het kleurrijker dan ooit, want de statige, frisgroene lanen van het landgoed zullen sfeervol zijn versierd. Kom ook genieten van een dag van natuur, lifestyle, cultuur en cuisine, van heerlijk buitenleven dus!

20e editie Landgoedfair van zondag 27 april t/m donderdag 1 mei ( Hemelvaartsdag ) 2008 op Landgoed Beeckestijn Rijksweg 136, 1981 LD Velsen-Zuid, dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur. Entreeprijzen EUR 15,00 p.p. In voorverkoop EUR 12,50. Kinderen tot 12 jaar gratis. Info Estate Events BV Wim van Eendenburg Tel. 055-5790070. Email info@estateevents.nl Site www.landgoedfairbeeckestijn.nl ( Verkadealbums op standplaats B8; Ruildagen op 28 en 29 april 2008 )

Sites en Startpagina Siedsma
http://hobby.clubs.nl/verkade http://siedsma.goedetips.nl